How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi biberon ucu önemli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

erintra123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
98
0
86
İstanbul
Benim yaşadığım küçük ama önemli bir ayrıntyı sizlerle paylaşmak istedim. Ben atlamışım birinize bil ayfdalı olursa çok mutlu oluum kesin.Bebişim 5 aylık ek gıdayada başladık anne sütüde alıyor ama yeterli değil.Ben kzıma Dr Brownn's biberon aldım hem emmeyide red etmesin diye.Ama çok az içiyordumaksimum 120 falan doktorum uyardı ucunu değiştirdinmi.Zavallım çekip çekip yoruluyormuş.Korktuğumda olmadı 2 numara uca geçtik şimdi 5 dakikada 180-200 içiyor memeyide almaya devam ediyor.Aman dikkat edin biberon uçlarını değiştirin yormayın bebişleri ben çok üzüldüm geçen zaman için

Benim yaşadığım küçük ama önemli bir ayrıntyı sizlerle paylaşmak istedim. Ben atlamışım birinize bil ayfdalı olursa çok mutlu oluum kesin.Bebişim 5 aylık ek gıdayada başladık anne sütüde alıyor ama yeterli değil.Ben kzıma Dr Brownn's biberon aldım hem emmeyide red etmesin diye.Ama çok az içiyordumaksimum 120 falan doktorum uyardı ucunu değiştirdinmi.Zavallım çekip çekip yoruluyormuş.Korktuğumda olmadı 2 numara uca geçtik şimdi 5 dakikada 180-200 içiyor memeyide almaya devam ediyor.Aman dikkat edin biberon uçlarını değiştirin yormayın bebişleri ben çok üzüldüm geçen zaman için

aynı hataya ben kızımda düşmüştüm onun için 5.5 aylık oğlum var hemen ayına göre değiştirdim..bizde dr brown's biberon kullanıyoruz ..bilgin için teşekkürler ..

Back