biberon seçimi ?

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
kızlar merhaba,

ihtiyaç listesinde ister istemez biberon da oluyo fakat yeni doğan bebek için nasıl biberonlar tercih edilmeli konu hakkında bilgisi olan ?

kızlar merhaba,

ihtiyaç listesinde ister istemez biberon da oluyo fakat yeni doğan bebek için nasıl biberonlar tercih edilmeli konu hakkında bilgisi olan ?

Canım beniim aldığım biberonlar bunlar... Çok da memnunum..

dr brown's un içindeki mavi aparatı gazı önlüyor çok memnun kaldım hala da kullanıyorum..

Bu da avent in... Hala kullanıyorum cam.. Su biberonu olarak kullanıyorum daha minikken mama da içti..

İki biberonun da emziğini çok sevmişti..

Avent ve Wee güzel Bebedor'un kapak kısmı sızdırma yapabiliyor bir de cam alırsan daha sağlıklı olur

Merhaba bende bu aventin cam biberonundan düşünüyorum kullanışlı mı? Kaç aya kadar kullanılıyor? Ucu değişiyor mu ?

Merhaba bende bu aventin cam biberonundan düşünüyorum kullanışlı mı? Kaç aya kadar kullanılıyor? Ucu değişiyor mu ?

Ben ilk zamanlardan beri kullanabilmek için minik olanını almıştım resimdekini yani.. İlk zamanlar mamasını yedi sonra da su biberonu yapmıştım cam olduğu için içim rahat veriyordum... Sonraları su için küçük gelmeye başladı o yüzden kullanmadım alıştırma bardağı aldım oğluma.. 7-8 aya kadar kullandım ben... Büyük olsa biraz daha rahatça kullanırdım.. Her biberonun ucu değişir canım değişiyor yani..

Sonradan bir de bu biberonu aldım.. Geceleri uyandığında mama veriyorum..

Hayırlı doğum diliyorum size..

Çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla büyütün bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…