• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi biberon seçimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
kzlar ben işteyken annem biberonla bebeğimi beslicek..ancak hangi biberon başı anne memesine benziyor?yani memeyi reddetmemesi için hangi biberonu öneriyorsunuz?

bebeğin kaç aylık?
benim bebeğim 3.5 aylık evde çeşitli markaların biberonları var ama en sevdiği en rahat içtiği dr.brows un kalın olanı.210 ml lik..ama bebeğin 6 aydan büyükse mecbur daha büyük olanını kullanıcaksın sanırım büyük olanın kalın olanı yok.

bebeğin kaç aylık?
benim bebeğim 3.5 aylık evde çeşitli markaların biberonları var ama en sevdiği en rahat içtiği dr.brows un kalın olanı.210 ml lik..ama bebeğin 6 aydan büyükse mecbur daha büyük olanını kullanıcaksın sanırım büyük olanın kalın olanı yok.

emzik kısmı anne memesine benziyor mu?kauçuk mu silikon mu?

chicco nun geniş ağızlı biberonu var canım.. ucu anne memesine benziyor.. kaucuk ve silikon secenekleri var.. tavsiye ederimm

dr bize anne memesine çok benzeyen aventi önerdi.birde yeni çıkmış görüntü olarak da benziyor nuby marka var.ama dr istemedi.

nuby nin doğal dokunuş biberonu tamamen anne memesi formatında.
ayrıca gaz problemi varsa dr.browns biberon ama emziği normal boyutta.

Canım bende çalışıyorum. Dr. Browns çok tavsiye edilmiş ama ben tavsiye etmem çünkü dr browns bebedor yan markası ve Çinde üretiliyor ayrıca polikarbon olduğu için hergün kaynatıp sterillemeye uygun değil bence. Ben nuk un cam biberonlarını kullanıyorum 6 tane aldım pompaya direk takıp içine sağıyorum. 3 tane kullanıyorum günlük 3 tanesi evde kalıyor hergün kaynatıyorum cam olduğu için daha sağlıklı. Ayrıca almanyada üretiliyor. Emzikleride damaklı emzik saten avrupada ödüllü bür marka Nuk. Bebim oğlum hiç yadırgamadı emziklerini. Tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.

Back