Haklısınız. Oyuzden sormak istedim ama.ilk etapta 1 tane alayım. Evde oğlumdan kalan 2 tane var normal biberon avent inŞimdilik iyisinden 1 tane alsanız, birkaç ay sonra 1 tane daha alırsınız. Hem belki memnun kalmayacaksınız, ziyan olmasına gerek yok bence :/
Sizdeki hepsi nuk muydu icinde çubuk mekanizmasi var mı pekibende 3 4 tane vardi bos yere almisim bir tane yetiyor
kullandikca kaynatip kurulayip kaldirin en fazla 2 tane alin ben nuk anti colic kullandim ama cocuk kolikse biberonlarda pek ise yaramiyor ya o tamamen bunyesel bir sey bence.
evet hepsi nukSizdeki hepsi nuk muydu icinde çubuk mekanizmasi var mı peki
Memnun Kaldiniz mi peki. Ben de browns içinde çubuk olanı arıyorum o yüzden5 ay önce falan 70 tlye almıştım Dr. Browns kini. Hatta geçen gün markete çıkmıştım eczaneye uğradım büyük kızım için normal biberon bakacaktım Dr Browns kini 50 tl dedi.siz nerden bakıyorsunuz netten mi acaba.birde şöyle bir sorun var ben geniş ağız kullanıyorum ucunu şuanda hiç bir yerde bulmam mümkün olmuyor.sanırım artık Türkiye'ye satışını vermiyorlar emin değilim ama bir araştırın ucunu bulmak çok zorbüyüğü 2buçuk yaşında ona kullanırken üç problemi yaşamıyorum e bebekte falan oluyoda. Şuan yok malesef.
Avent kullandım ama çok gazliydi oğlum su icinde çubuk olan modelini merak ediyorum ise yariyo nuGaz yapmayan ve anne memesine en uygun olanlar avent ve lansinohne gaz yaptı nede meme reddi yaşadım.
Gaz için daha farklı öneriler sunabilirim size biberonla çok bağlantısı yok aslındaAvent kullandım ama çok gazliydi oğlum su icinde çubuk olan modelini merak ediyorum ise yariyo nu
Biberon olarak evet.meslek benim 2 kızda çok gazliydi büyüğünün 4 buçuk ay sürdü küçüğü 6 aylık olmak üzere ama hala çok gazli.gazli dönemlerinde başka biberon kullanmadığım için farkı bilmiyorum ama memnunum.ama bebe çok gazli olunca çok bi çözüm yolu yok bu konuda şimdiden çok dua et ben mahvolmuş durumdayım. Gaz damlaları, probiyotik damlalar gazli bebeklere özel mamalar her şeyi denedim ama çözüm yo malesefMemnun
Memnun Kaldiniz mi peki. Ben de browns içinde çubuk olanı arıyorum o yüzden
Banada sunabilirsiniz çünkü hiç bir çözüm yolu bulamadımGaz için daha farklı öneriler sunabilirim size biberonla çok bağlantısı yok aslında
Diğer yolların hepsini deneyip uyguladık ztn ama biberonu da özel alayım bari dedim hazır sipariş vercem.. oğlmdan gaz olayını yasaadik mafolduk ztn..Gaz için daha farklı öneriler sunabilirim size biberonla çok bağlantısı yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?