Doğuma Hazırlık Biberon seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Senbirsen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
4.143
5.683
158
40
Slm kızlar öncelikle sağlık sorunumdan dolayı emzirmem söz konusu değil niye mama veriyosun anne sütü şöyle böyle yazmayın lütfen

Biberon alicam doğum için, ilk oğlum çok gazlı idi ve çok eziyet çektik. Şu antikolik biberonlardan araştırıyorum. Dr browns in içinde çubuklu olanı var gaz yaomayi engelliyor yalnız çok pahalı tanesi 170 TL fln. İki saatte bir beslenecek bu çocuk iki üç tane almam lazim. bide ona benzer avent çıkarmış içinde çubuk olan ama internette olumsuz yorum var avent le.ilgili. ise yaramıyor takması zor çubuğu filan. Kullananlardan yorum alabilir miyim.
Bir de wee baby var Çubuklu model ama onu pek dusunmuyorum hiç işe yaramıyor yazmışlar

bende 3 4 tane vardi bos yere almisim bir tane yetiyor
kullandikca kaynatip kurulayip kaldirin en fazla 2 tane alin ben nuk anti colic kullandim ama cocuk kolikse biberonlarda pek ise yaramiyor ya o tamamen bunyesel bir sey bence.

Şimdilik iyisinden 1 tane alsanız, birkaç ay sonra 1 tane daha alırsınız. Hem belki memnun kalmayacaksınız, ziyan olmasına gerek yok bence :/
Haklısınız. Oyuzden sormak istedim ama.ilk etapta 1 tane alayım. Evde oğlumdan kalan 2 tane var normal biberon avent in
Söyle sürekli biberonla beslenecegi için gece iki saatte bir beslemek gerekiyo her kullanımda yikayamiyordum uyanıp , 4 5 taneisni sırayla kullanıp sbaah yıkayıp kaynatiyordum. O yüzden en az 3 tane lazım

bende 3 4 tane vardi bos yere almisim bir tane yetiyor
kullandikca kaynatip kurulayip kaldirin en fazla 2 tane alin ben nuk anti colic kullandim ama cocuk kolikse biberonlarda pek ise yaramiyor ya o tamamen bunyesel bir sey bence.
Sizdeki hepsi nuk muydu icinde çubuk mekanizmasi var mı peki

Avent hakkında olumlu yorumlar okudum bende dr.browns gereğinden fazla pahalı geldi. Ilk avent deneyeceğim nasipse

Ben avent almistim. İki tane aldim sadece su ve meyve suyu icin kullandik sonradan memnunduk. Bazi cocuk bazi biberonu sevmiyor,bazilari hic biberon sevmiyor hatta. Bence dogmadan karar vermeyin,evdekileri kullanin sonra ihtiyac olursa alirsiniz

gelinimizin kendi kullandigi yontem biberondan daha cok ise yaradi 60 cc verecekse bir seferde degilde yarim saatte bir iki turda veriyordu dolu mide oldugu zaman daha cok gazlandigini farketmisti.
kimyon bile biberondan daha cok ise yariyor

5 ay önce falan 70 tlye almıştım Dr. Browns kini. Hatta geçen gün markete çıkmıştım eczaneye uğradım büyük kızım için normal biberon bakacaktım Dr Browns kini 50 tl dedi.siz nerden bakıyorsunuz netten mi acaba.birde şöyle bir sorun var ben geniş ağız kullanıyorum ucunu şuanda hiç bir yerde bulmam mümkün olmuyor.sanırım artık Türkiye'ye satışını vermiyorlar emin değilim ama bir araştırın ucunu bulmak çok zor büyüğü 2buçuk yaşında ona kullanırken üç problemi yaşamıyorum e bebekte falan oluyoda. Şuan yok malesef.

Memnun
Memnun Kaldiniz mi peki. Ben de browns içinde çubuk olanı arıyorum o yüzden

Gaz yapmayan ve anne memesine en uygun olanlar avent ve lansinoh ne gaz yaptı nede meme reddi yaşadım.

Gaz yapmayan ve anne memesine en uygun olanlar avent ve lansinoh ne gaz yaptı nede meme reddi yaşadım.
Avent kullandım ama çok gazliydi oğlum su icinde çubuk olan modelini merak ediyorum ise yariyo nu

Ben avent biberon alacağım diye tutturmuştum . Annem gerek yok manyak MIsın gerek olursa alınır dedi . Wee babynin 15 TL ye biberonunu aldım . Oğlum sadece bir kez 15 cc mama aldı oda dişçiye gitmek zorunda kaldım o zaman. İyiki gidip de 80 TL biberona para vermemişim . Lazım olsa avent alırdım

Gaz için rezene demlerken kimyon da attım bir bardak sabah bir bardak Akşam içtim.ayrıca bez değiştirirken bisiklet hareketi yaptırdım

Memnun

Memnun Kaldiniz mi peki. Ben de browns içinde çubuk olanı arıyorum o yüzden
Biberon olarak evet.meslek benim 2 kızda çok gazliydi büyüğünün 4 buçuk ay sürdü küçüğü 6 aylık olmak üzere ama hala çok gazli.gazli dönemlerinde başka biberon kullanmadığım için farkı bilmiyorum ama memnunum.ama bebe çok gazli olunca çok bi çözüm yolu yok bu konuda şimdiden çok dua et ben mahvolmuş durumdayım. Gaz damlaları, probiyotik damlalar gazli bebeklere özel mamalar her şeyi denedim ama çözüm yo malesef (allah yardımcın olsun simdiden

Gaz için daha farklı öneriler sunabilirim size biberonla çok bağlantısı yok aslında
Diğer yolların hepsini deneyip uyguladık ztn ama biberonu da özel alayım bari dedim hazır sipariş vercem.. oğlmdan gaz olayını yasaadik mafolduk ztn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…