• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberon problemi

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
herkese selam,

Bebeğim 6 aylık. Emziğe bile çok zor alıştı. Şimdiye kadar hep anne süt ile beslendi, meme emmeyi biliyor sadece. Yakında işe başlayacağım, çocuğum ne biberon alıyor ne de alıştırma bardağından içiyor. Silikon kaşıkları var, onlarda da verimli olmuyor, yarısı dökülüyor, hepsini yutuyor mu anlayamıyorum. Ben ne yapacağım ya, nasıl beslenecek bu çocuk? Siz nasıl alıştırdınız biberona?

Merhaba. Bende bugün doktoruma sordum bu konuyu. Lansinohun naturalwave diye bir biberon ucu varmış. Diğer biberon uçlarından süt hızlı akıyormuş ama bu aynı anne memesi gibiymiş. Hem kolay adapte oluyormuş hem de anneyi emmiyor bırakmıyormuş. Bakalım bende işe başlamaya yakın bu biberon ucundan kullanmayı düşünüyorum şimdilik emzirmeye devam.

merhaba; siz her öğününde açken biberon deneyin.zorlamayın ama pes de etmeyin.biberon başlıkları deneyebilirsiniz.hangisini kabul ederse onunla devam edin.kauçuk doğal akış yuvarlak başlı fizyolojik bir çok çeşidi var ne kadar kararlı olursanız o kadar çabuk geçer.ben bebeğimde öncelikle gece uyku öğnünü biberonla vererek emmesini sağladım.

merhaba; siz her öğününde açken biberon deneyin.zorlamayın ama pes de etmeyin.biberon başlıkları deneyebilirsiniz.hangisini kabul ederse onunla devam edin.kauçuk doğal akış yuvarlak başlı fizyolojik bir çok çeşidi var ne kadar kararlı olursanız o kadar çabuk geçer.ben bebeğimde öncelikle gece uyku öğnünü biberonla vererek emmesini sağladım.
bir de kaşıklı biberonlar var medelanın .

Back