Ben hem kauçuk hem de silikon kullandım önceleri kauçuk daha yumuşak daha iyidir diyordum ama silikon daha iyi hem kaynatabilirsin hem de alerji yapma olasılığı yok silikon daha kullanışlı bence
Ben hem kauçuk hem de silikon kullandım önceleri kauçuk daha yumuşak daha iyidir diyordum ama silikon daha iyi hem kaynatabilirsin hem de alerji yapma olasılığı yok silikon daha kullanışlı bence
hanımlar tşk ederim sanırım nuby avent ve dr brawns bunlar en iyileri..internetten biraz baktım fiyatlarıda uygun yardımlarınız için tşk ederim.. Allah hepinize sağlık sıhhat mutluluk nasip etsin inşAllah :)
Ben nuk kullandim cok ta memnunum. Hem emzikleri hem biberonlari nuk. Kaucuk kullandim baslarda ama cok toz topluyor ve kokuyor. Silikon tercih ettim. Bence en cok dikkat etmen gereken cam biberon olmasi. Cam daha saglikli.
cnm ben bebeğime avent ve chicco kullanıyorum...silikon emzik tercih ettim çünkü diğerleri koku yapabiliyor..chicco cam biberonda mamasını yapıyorum avent'ide su biberonu olarak kullanıyorum ikiside geniş ağızlı gaz yapmıyor.