• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biberon markası?

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.591
723
merhaba kk anneleri :)
Allah nasip ederse bayrama yiğenim olacak..bende hediye biberon seti almayı düşünüyorum ama hiç anlamıyorum iyisi nasıldır..hangi markayı almalıyım..neye dikkat etmeliyim..internetten alıcam bulabilirsem..yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden tşkler :)

nuby alabilirsin canım,hem kaliteli hem görünüş olarakta çok hoş,bi bak istersen...

canım aventin biberonunu alabilirsin hem kaliteli hem gaz yapmıyomuş. bende ondan aldım bebişime

hanımlar tşk ederim sanırım nuby avent ve dr brawns bunlar en iyileri..internetten biraz baktım fiyatlarıda uygun yardımlarınız için tşk ederim.. Allah hepinize sağlık sıhhat mutluluk nasip etsin inşAllah :)

Ben nuk kullandim cok ta memnunum. Hem emzikleri hem biberonlari nuk. Kaucuk kullandim baslarda ama cok toz topluyor ve kokuyor. Silikon tercih ettim. Bence en cok dikkat etmen gereken cam biberon olmasi. Cam daha saglikli.

cnm ben bebeğime avent ve chicco kullanıyorum...silikon emzik tercih ettim çünkü diğerleri koku yapabiliyor..chicco cam biberonda mamasını yapıyorum avent'ide su biberonu olarak kullanıyorum ikiside geniş ağızlı gaz yapmıyor.

Back