• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Biberon kullanan arkadaşlara sorum var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulvary

CANımmmm
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
90
1
86
İzmir
Bebişim 4 aylık sütümde yetmiyor mama vermek zorunda kalıyoruım iki memeyide emdikten sonra kaşıkla veriyorum mamayı ama kesinlikle sevmiyor 60ml. yi bitiremiyor bile yarısı dışarı gidiyor zaten yerken biberonu hiç denemedim kaşığa alışsın istiyoırum ek gıdalara geçince zorluk çekmeyelim diye ama olmuyorr... açmı kalıyor yoksa bebişim :çok üzgünüm:

kaşığa ek gıdalara geçince alışır bence..artık emmeye de alışmış 4 aylık diyorsun kalanını bence biberonla ver...biberona alışmasıda sana büyük kolaylık verecek hem...a.s.

Emmeye iyice alışmıştır biberon verebilirsin bence ben vermedim kızım 14 aylık süt içmeli ama biberon almıyor ileride çok faydasını görürsün kaşığada alışmasına az kaldı ek gıdaya geçince alışır zaten biberonla daha çok yer sanki

Bıberona alıŞtırmayalım derdım bende ama memeden kesınce sÜt ıÇırebılmek ıÇın bıde gÜnlerce ÇocuĞu bıberona alıŞtırmaya uĞraŞtım
sız vakıt varken yavaŞ yavaŞ bıberona baŞlayın bencede

kaşığa alışacak ama şimdiden kaşığı kabul etmiyor sadece anne memesi istiyor bide biberona alışırsa ileride kaşığı hiç istemeyecek sadece biberonla emmek ister diye daha zorluk olacağını düşünüyorum açıkçası ama tabi biberonlada fazla içer sütü şuanda bide o var yani mamayı:ecrin_bebek:

kaşığa alışmaz diye bişey olmaz bence.hem kendine hem bebişe işkence etme canım biberonla ver rahat beslensin yavrun.ek gıdalara geçincede renkli bebek kaşıklarından al hiç sorun yaşamazsın.bazı bebekler metal kaşıktan korkuyorlar çünkü.biz 4 aylıkken yoğurt ve meyve azar azar başladık allaha şükür şuanda ne versem yiyor.minik minik tattırmaya başla istersen uygun şeylerden.

Benimde aynen mamayı kaşıkla veriyodum ama hiç mama yemiyo gibi bişey dışarı atıyo . Ben 15 gün uğraşılarım sonucu biberona alıştırdım şimdi 90 ml içiyo rahat bence alıştır . Zaten 4 aylık olmuş işkence çektirme kendinede bebeğinede alışsın nolcak

canım benim bebişlerim doğar doğmaz biberonu kullanmak zorunda kaldılar.
4,5 aylıkken ek gıdaya başladım alıştılar gitttiler ama ne kadar kaşıkla mamada yeseler biberonla mama yemenin keyfi başka ek gıdayada geçsen takviye hazır mama vermek zorundasın biberonla, sütünün yerine yani ek gıdaya geçince mama bırakılmıyor canım

Back