• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberon Kullanan Arkadaşlar Lütfen Yardım

zeliscik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
479
1
0
Kayseri
kızım 7 aylık şimdiye kadar biberon kullanmadık.biberon kullanırsak emmeyi bırakır diye korkuyorum.biberon kullananlarda emmesini etkileyen varmı.yardım ederseniz sevinirim.

canım artık bırakmaz bence. ben de 1, 1.5 aydır biberon vermeye çalışıyorum, su falan içsin diye ama beceremedi hala, ben de ne zaman emebilecek biberondan onu merak ediyorum. küçük alıştırma biberonları var ya minicik, sadece onun suluk başlığıyla içebiliyor.

dün deneyim ne yapacak dedim içine biraz maam koydum oyun oynamaktan içmedi.habire başlığını ısırıyor çekiştiriyor.annem bakıyor kızıma kaşıkla zor oluyor biberon maması ve sütü vermek. belki bibveronla daha iyi yer diyorum ama cesarette edemiyorum memeyi emmeyi bırakır diye.

canım avent biberonları anne göğsüne uyumlu yapılmış.anneyi unutturmayan biberon olarak biliniyo.nettende bak istersen.onu tavsiye ederim

BEbek eme bilmek için memeyi damağına yapıştırıp öyle çekiyor. Aventinde başlıkları anne memesi gibi ama çekimi biraz daha zor. Benim süt sağma makinam avent verdikleri hediye biberonlarda avent ama yine de ben korkumdan kaşıkla veriyorum sütümü sağdığımda. Sevgiler

yok canım bırakmaz artık korkma.ben oğluma 5 aydan sonra biberonla ıhlamır meyve suyu falan vermeye başlamıştım hiç bişey olmadı.ilk bi kaç ay için geçerli o .artık memenin tadını almış kolay kolay bırakmaz

Banada 1 kere biberon versen bir daha göğsünü almaz dediler, korkuttular...onlar yüzünden bebeğim kilo alamadı çünkü bebeğim tek göğsümü alamıyordu ve doymuyordu bende yeter artık dedim ve sağıp biberonla vermeye başladım. Nitekim ben haklıymışım bebeğim hem tek göğsümü hemde biberonu alıyor yaklaşık 2 aydır bu böyle...:nazar::nazar::nazar:

Yalnız biboronu sterilize etmen gerekiyo her kullanımdan önce, çeşme suyunda yıkadıktan sonra sterilize et çünkü çeşme suyunda çok mikrop var...

canım avent biberonları anne göğsüne uyumlu yapılmış.anneyi unutturmayan biberon olarak biliniyo.nettende bak istersen.onu tavsiye ederim

aventin biberonları kesinlikle berbat, artık biberon gurusu olan biri olarak ve tüm bibronları denemiş biri olarak kesilikle avent önermiyorum, ucu incecik ve bir anda genişliyor hangi akla hizmet yapmışlar anlamadım bebek çok hava yutuyor onu emerken. Tavsiye edebileceğim marka nuk tur.

canım bebegın buyumus zaten bence bırakmaz emmeyı bıberon meme aynı anda olunca bebeklerın kafası karısıyor ıkısınıde bılmıyorlar cunku hangısı kolay gelırse onu ıstoyorlar benım kızım sadece gecelerı emıyor bıberonu dogdu dogalı sevemedı halada ıstemıyor bazen su ıcıyor sadece benım kızım kasıkcı valla kasık ıstıyor nuk bıberon hakıkaten cok guzel bende su verıyorum kızıma yassı oldugu ıcın anne memesıne benzıyor

Back