mrhb arkadaslar ararnıza yeni katıldım 6 aylık bebeğim var sütüm bitti gıbı bısey biberon kesinlikle almıyo ve gece cok zorlanıyoruz aglayarak zorla süt verıyorum evimizde süt ve biberon koleksıyonu yaptık dıyebilirim emzik almadı zaten yardımınıza önerilerinize ihtiyacım var cocuk ne kasıkla ne bıberonla kesınlıkle süt içmek istemiyor sinirlerim harap oldu bu durum beni cok üzüyorrr
ayy aynı şeyleri yaşıyorum inan dediğin gibi biberon koleksiyonumuz oldu evde ama nafile benim kızım 11 aylık ve ben yine hamileyim üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim kızım emmeyi çok seviyor ve bıraktırmam gerekiyormuş doktorum öyle söyledi biberonu almıyor bieronda sadece su içiyor suluğunu çok seviyor ona yaptım devam sütünü onu da içmedi ne yapıcam bilmiyorum senin gibi çaresizim(( ama bugün bir arkadaş kendi çocuklarını damak emzik diye biberon ucu ile alıştırmış ben neler yaptıysam tutmadı bunu da denicem mecbur sende dene istersen:18:
mrhb arkadaslar ararnıza yeni katıldım 6 aylık bebeğim var sütüm bitti gıbı bısey biberon kesinlikle almıyo ve gece cok zorlanıyoruz aglayarak zorla süt verıyorum evimizde süt ve biberon koleksıyonu yaptık dıyebilirim emzik almadı zaten yardımınıza önerilerinize ihtiyacım var cocuk ne kasıkla ne bıberonla kesınlıkle süt içmek istemiyor sinirlerim harap oldu bu durum beni cok üzüyorrr
oğlumda da aynı sorunla karşılaşmıştık allah yardımcın olsun arkadaşım.
doktoru en sonunda nuku kullanın demişti sonra nuk kullanmaya başladık zamanla almaya başladı sorunu böyle çözülmüştü sonradan araştırdım ki nuk anne göğsüne en yakın emzikleri üretiyormuş ondan dolayı zorlanmadan kabul etmiş bizimkisi emziği :)
diğer arkadaşlarda tavsiye etmiş bende aynı durumu yaşayan anne olarak tavsiye ederim umarım sorunun yakın zamanda çözülür..
tavsıye için tesekkür ederim nuk un biberonunu kullanıyorum malesef
sonuç aynıbende artık pes dedım ve zorlamıyorum kasıkla veriyorum (((
Merhabalar ben ne yapacagimi bilmiyorum 6 aylik kizim var artik anne sutu yetmiyor fakat ne biberon nede emzik emmiyor devam sutune baslamamiz gerek ama istemiyor ögürüyor ya da kusuyor kasik mamasinida ayni sekilde denemedigim hicbisey kalmadi devam sutunu vermesek olmazmi yardim lutfen
Düzeldi mi bebeğinin yemesi.Tamam cok sagol bi denicem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?