Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Biberon ısıtıcı ne işe yarar?

nemoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
146
1
96
İstanbul
arkadaşlar, dolaptan çıkmış anne sütünü ısıtmak dışında nerde kullanılır anlamadım, mama ısıtıyorum diye duymuştum birinden laf arasında ama mama zaten sıcak yapılmıyor mu hatta bebeğe vermek için soğutuyoruz, bebek bitiremezse de döküyorum ben soğuyan mamayı ısıtıp vermek zararlı diye biliyorum ama veriliyormu yoksa? bu alet ne işe yarar alanlar,kullananlar, bilenler söylesin lütfen, ayrıca dolaptan çıkarıp sıcak su içinde ısııttığım anne sütünü de ben eğer kızım bitiremezse döküyorum tekrar ısıtılmaz diye. sütüm az olmasına rağmen içim gide gide, bana kalsa biberon ısıtıcı değil soğutucu lazım mamanın üzerinde bile yazıyor 40 derece suyla yapın diye biz bir de soğutmaya ugrasıoz , musluk altına falan tutup, ya ne bu biberon ısıtıcı çok mu safım bi anlam veremiom

ben de tam olarak bilmöiyorum ama sütü ısıtmak için oluyor.yani ısıtıcının içine su koyuyorsun o otomatik olarak bebeğin içeceği sıcaklığa getiriyor ayrıca soğutmuyorsun.bir de mama dediği evde yapılan mama değil.hani kavanozda satılıyor ya marketlerde falan meyve püresi yada hazır mama olarak o kavanozları ısıtıyor.ben bekonunkini almıştım fiyatı çok uygundu.ama o kadar yavaş ısıtıyorki sanırım cezvede ısıtmaya devam edeceğim.....
ü

saol canım ,kullananlar nasıl kullanıyor diye merak ettim ben de ama şöyle birşey var mamayı bebeğin içeceği sıcaklıtaki suyla hazırlayamayız, daha sıcak olmalı ki mama içinde çözünsün ama satıldığına göre vardır herhalde bie işlevi

bana bir arkadasım almıstı hedıye olarak, verdiği paraya acıyorum şimdi. hiç kullanamadık. o da bekoydu ve o kadar yavastı kı kızım delirriyordu onu bekleyene kadar. 2yada 3 kere denedım, ayrıca kızım biberon da almadı .demışsınız ya sıcak su ıcınde ısıtıyorum diye, tam o amaçla üretilmiş bu alet. modern cezve.

aynen hiç bir işe yaramıyo bizde aldık gerçi indirimdeydi 12buçuk a aldık bekoyu allahtan çok para vermemişiz dolapta duruyo ölece

saolun kızlar bende arastırıyordum alsam mı almasam mı ne kadar gerekli bişey diye anladımki gereksiz.çok saoolun :)

hepsi değil ama bazı mamalar önceden hazırlanıp dolapta 24 saat bekletilebiliyor eğer bebeğin ağzı biberona değmemişse yani artan mamayı zaen bebeklere vermiyoruz ama önceden hazırlanan bazı mamalar dolapta bekletilebiliyor. örneğin sma mama böyledir hazırlanınca 24 saat buzdolabında kalabilir sanırım bunları ısıtmak için kullanılıyor ben mamayı hiç önceden hazırlamıyorum ama acıktıklarında hazırlayıp o an veriyorum

hiç bi işe yaramaz. ilk bebişimde almıştık biraz kullandık ama çok yavaş ısıtıyor çöpe attık gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…