How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları biberon, göğüs pompası, sterilazatör, hava nemlendiricisi vs..

pretty_angel

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
224
3
641
İstanbul
Kızlar bu biberon ve göğüs pompası mutlaka lazım oluyor mu? Bir de hava nemlendiricisi almak mı gerekli illa? Bu arada sterilazatör olarak ne aldınız? Biberon olarak kafama en çok Dr. Browns yattı ama dar ağızlı, geniş ağızlı, standart hangisini almak lazım karar veremedim ve tabiki kaç aylık almak lazım? 0-3 aylık mesela zaten emdirildiği için biberon gerekiyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

Canım her ihtimale karşı 1 damla olarak akıtan biberon al bi tane. Ne olur ne olmaz. Eğer kullanmazsan ileride sadece emzik kısmını değiştirirsin. Göğüs pompası lazım olursa alırsın. Sütünde problem olmazsa gerek olmaz. Hava nemlendiricisi bence çok gerekli. Ben Nisan ayında doğum yaptığım halde yani kalorifer yanmadığı halde kullanıyorum. Burun tıkanıklığını önlüyor. Sterilizatör olarak ise Arçelik aldım. Hem sterilizatör hemde biberon ısıtıcısı olarak kullanılıyor. Fiyatı da uygun tavsiye ederim a.s.

hava nemlendiricisi ben de almistim hamileyken, drumuz kesinlikle kullanmayin dedi, hatta kendiniz icin bile kullanmayin dedi, bosa gitti paralar, pompa aldim, medela elektirikli, cok isime yaradi, ise baslayinca kullanirim diye dusunmustum ama baslamadan once de ise yaradi, cok saginca sut artiyor, bir yere falan gitmen gerkince lazim oluyor, biberon dr browns genis agizli aldik, simdi buyuduk, emzigini degistirdik, hala kullaniyoruz...

hava nemlendiricisi ben de almistim hamileyken, drumuz kesinlikle kullanmayin dedi, hatta kendiniz icin bile kullanmayin dedi, bosa gitti paralar, pompa aldim, medela elektirikli, cok isime yaradi, ise baslayinca kullanirim diye dusunmustum ama baslamadan once de ise yaradi, cok saginca sut artiyor, bir yere falan gitmen gerkince lazim oluyor, biberon dr browns genis agizli aldik, simdi buyuduk, emzigini degistirdik, hala kullaniyoruz...

Neden kullanmayın dedi? Benim kaloriferden dolayı her sabah kalktığımda burnum kanıyor. Kullanmanın ne sakıncası var anlamadım açıkcası. Bir de bebeğin ağzı küçük olduğu için dar ağızlı daha iyi olmaz mıydı, neden geniş ağızlı aldın? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Valla bizim doktorda özellikle önerdi. Burnu tıkandı dediğim anda hemen nemlendiriciyi çalıştırın dedi. Hatta tv'de domuz gribinden korunmak için bile mutlaka bulunduğunuz odayı nemlendirin diyorlar yerimseniben

bu nem cihazı için herkes bişey söylüyo bi dr iyi derken biri kötü
ben alacağım soğuk buhar makinası şuan bile daha bebeğimiz doğmadı her sabah boğaz burun kuruluğuyla uyanıyoruz ki peteğin üstüne su koymamıza rağmen
odada nem ölçer var nemide dşük odanın
onun için göreceli kavram kim almak isterse alsın kim istemezse almasın ben alıcam
sadece markasına karar veremedim
arzum düşünüyoduk ama biraz basit gibi
weewel olabilir bakalım
göğüs pompası şimdilik almayacağım ihtiyaç olursa olabilir
oda medela iyi diye biliyorum
strerilizatörde bakalım gerekirse fakat yerine kaynatıcağım
canım bende biberonu baya araştırdım dr browns la nuby nin yeni anne memesii şeklinde olana karar verememiştim
ama nuby aldım polikarbon içermiyo ben 3 işlevlisini aldım ilerde sulukta olabilecek
emziğide avent aldım silikon 0-6 ay
Allah sağlıcakla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize

sitesinden falan inceleyebilirsin gayet gzel bir biberon

Kızlar bu biberon ve göğüs pompası mutlaka lazım oluyor mu? Bir de hava nemlendiricisi almak mı gerekli illa? Bu arada sterilazatör olarak ne aldınız? Biberon olarak kafama en çok Dr. Browns yattı ama dar ağızlı, geniş ağızlı, standart hangisini almak lazım karar veremedim ve tabiki kaç aylık almak lazım? 0-3 aylık mesela zaten emdirildiği için biberon gerekiyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

eğer sez. olacaksan göğüs pompası kesinlikle şart canım .. biberon ise bebiş sarılık olursa ( ki oluyorlar malesef ) çabuk atlatsın diye mama öneriyor dr. günde 2-6 öün kadar , o zaman lazım olacak
dr. browns en iisi , biz de ondan kullanıyoruz ve çok memnunuz .. dar ağızlıyı al , bebişlerin ağzı ne kadar ki , zorlanmasın yorulmasın .. biz 0-2 aldık galiba..
herkes emzirmeyi istiyor tabi ama hiç beklemediğin anda sütü kesilenleri , bebeği ememeyenleri , anne sütünü beğenmeyen bebekleri , srılık dönemi mama verilince mamayı beğenip anne süütnden vaz geçen bebekleri duyduk okuduk hep .. o yüzden sen ne olur ne olmaz al bulundur bi tane 120lik dr browns bence ..
göğüs pompalarının manuel olanlarına hiç yanaşma deri , ben aldım kullanamadık , eşime bile zor geldi düşün , havaya gitti ona verdiğimiz para :(
ya kirala yada imkanın varsa satın al , sonra da kullanırsın , en olmadı bunun ikinci el piyasası da var orada da satabilirsin .. ha bahsetmişken 2. el alıp da memnun kalan arkadaşım var , şans meselesi belki de .. elektrikli alırsan pompayı medela yada aventi öneririm..

Teşekkür ediyorum arkadaşlar ilgilenenlere. Ben dün gittim Dr. Brown aldım oradaki kadın bana geniş ağızlı al dedi, onu aldım bakalım olmazsa ağız değiştiriliyormuş heralde. Daha çok şey var alınacak onları da bugün alacağım inşallah.

biberon dr browns aldım dar ağızlı bebeğime boğazlarını temizlesin su verdiriyo doktorum onunla veriyorum ve grip vs oldugunda ıhlamur veriyorum ilaç kullanamıyoruz malum daha çok küçüğüz ıhlamurla iyi ettim oğlumu ikidir bence al

göğüs pompası kesinlikle lazım elektirikli olmasada elle sıkılandan al derim azil işin cıkar bi yere gitmn gerekir sağarsın ki bu durumda biberonda lazım olucaktır zaten :)

hava nemlendirici: oğlum girp oldu ve öksürüyo daha 3. ayını bitirmedi bile doktorumuz hemen buhar makinesi önerdi hemen aldık soğuk buhar üfleyeninden

sterilazatör bunu pek önermiyorum bence kaynatmak daha mantıklı

sterilizatör bence şaRT. yok kaynat, unut sonra biberonları yak. kaynak suyun içinden alması dert,biberonu kurutması dert. en iyisi sterilizatör kullanmak. kaynatırken çook biberon erittim. ama şunu söyliyim aventin biberonu erimiyor.bebedor,nuby, cam daha adını hatırlamadığım çeşitli biberon kullandım. . avente hiç bişey olmadı. sütüm bol du ve 2 sene emzirmeme rağmen biberon lazım oluyor. hele ilk hastaneden çıkışta bebek memeyi ağzına alamıyor, aç kalıyor hemen biberon yardıma koşuyor. medelanın göğüs pompasını kullandım. ilk önce almamıştım ama bebek göğsü boşaltamayınca memede süt birikince sağmazsanız süt kanalları tıkanabiliyor,iltihaplanmalar oluyor. böyle bir alet olmasaydı benim halim haraptı. elektriklisini kullandım. ama sesi beni çok rahatsız etti. gürültülü idi.gece sağmam gerekebiliyordu. ee mağlum komşular, evde uyuyan baba vs olunca hoş olmuyor. elde pompalı olanlar çalışanlar için iş yerinde sağmak için ideal.
nem cihazı kullanmadım peteklere içi su dolu aparatlardan aldım(bir milyoncularda satılıyor) soğuk üfleyenleri kullanan biri odayı soğuttuğunu ve hiç kullanamadığını söylediği için almadım. zaten doktorumuz da önermedi, faydasız dedi.

Ben sterilizator aldım. Arçelik marka. 41 TL'ye aldım valla hem ucuz hem mama ısıtıyor hem de biberon bir de Alman malıymış. Medela'nın göğüs pompasını aldım bir deneyim dedim canımı çok yaktı nasıl kullanılacak bilmiyorum. Ucuz bişi de olabilirdi. İnş.süt gelir de sağarız. Nemlendiriciyi de weewell düşünüyorum henüz alamadım hayırlısı.

ben chicconun yenidoğan biberonunu aldım, iyi gibi duruyor.

yeni doğum yapan arkadaşlar var; biberon, göğüs pompası, emzik hepsi gerek oluyor diyorlar...
göğüs pompasında da manuel olan daha iyi, hem sessiz hemde göğüsün acıyınca falan hızını kendine göre ayarlayabiliyorsun dediler...

ben daha göğüs pompası almadım, chicco nun manuel göğüs pompasını kullanan var mı arkadaşlar???

biberon tabiki şart nasıl emin olabilirizki bebeğin hemen emmeye başlayacağından.

Back