Bebek Beslenmesi Biberon biberon biberon

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Rapunzel4

bal küpüymüşüm :)
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
4.930
1
316
Çek Cumhuriyeti
merhaba bayanlar
bugün kontrolümüz vardı kılomuz aya göreazcıktı zaten emmeyı reddeden bır bebegım var uykuluyken anca emzırıyorum
istemıo cunku ve sma mama ile desteklemeye karar verdık
bu arada kızım 3 ay 1 haftalık.
ama kızımbiberonu almıyr yaaaa chicco nuk ay denedım emzıklrını değiştim
kiraz ucluyu cıkardımdamaklı taktım ittiriyor resmen agzının kenarlarından sızıyor mama sankı agzında ciğniyo biberon emzigini
işin komiği emzik emen bır bebek biberon almıyo kaşıklada ver ver nereye kadar yarısı yerde yarısı gökte maamanın
:2:

bende ilk verdiğimde alamamıştı biberonu.. şimdi ise gördüğü zaman sevinç çığlıkları atıyo, aynı zamanda anne sütü de veriyorum ben.. dikkatini başka yöne çekmeye çalış o arada ver ağzına.. bi de iyice aç olsun karnı.. ben bu şekilde alıştırdım.. şimdi çok rahatız şükür.. bebeğinle sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim..

Aynen canım bizimkide almıyor kasıkla yediriyorum ben ama cok zor oluyor gercekten

ah ınsallah kızlar yaa
tanımıyo bıberonju bılmıyo resmen cıgnıyo agzında
e emzirmeden önce vermem lazım o zaman aç vermem icin sütümgerılerse

yok canım sütün emzirdikçe geliyo zaten.. bizimki biberondan sonra da anne sütü emmek ister hep.. herhalde mamayı aparitif olarak kabul ediyo, anne sütü de ana yemek tabii.. kolay gelsin...

tam 20 gündür uğraştığım sorun ve bugün kurtuldum.biberonu önceden alan oğlum 20 gündür almıyordu.avent nuk d.brows chicco wee hepsi var ama ben d.browns kullanıyordum.emzik değiştirdik almamaya başladı.abimin eşi nuk göndermişti böyle düz duran uç kısmı havada olanlardan.onu hiç denememiştim sabah verdim aldı.
sana tavsiyem chicco dan uzak dur çok akıyor bebekler içemiyor.koca deliği var.bide en pahalısı o.dene anlayacağın bıkmadan birde uğraş yedirmek için pes etme.deliği dar olanları tercih ediyor bebekler.

mrb canm benm oğlumda almıyordu biberon.biraz acıktırdım ben ve şimdi alıyor.alışması zaman aldı tabi.ama kaşıkla nereye kadar bide geceleri 3 kez bib eron alıyor.ben hem avent kullanıyorum hem bebe dor yani başlık çok farketmiyor.tabi uygun olmalı ama sen böyle dene bence zamanla alır.

aslında bu is icin bebegin anne memesini emdigi anki sekilde tasarlanmis biberonlar var. ve memeden cektigi gibi cekiyor biberondan da. yani meme - biberon diye kafa karisikligi yaratmiyor bebekte. bunlardan teklif edebilirsin. baska bir kac markada da var sanırım ama aventinki cok iyi. icinde bir valf var hem koligi onluyor hem de bebegin memedeki gibi akisi kontrol etmesini sagliyor. emzik ucunu da dogru secersen bebegin rahat eder. simdi alman gereken 3 delikli orta akis emzigi. burada var: Philips - Biberonlar - Emzikler - Saklama - Seyahatte kullanım - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı

cok acken teklif etmek iyi bir oneri. mamadan ziyade once anne sutu ile vermeyi teklif edebilirsin. biberona alistirirsan cok rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…