Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 haftalık hamileyim ve iştahsızım mide bulantim var ne yapmalıyım bi yorum yapın bisey söyleyin
hiç bişey yiyemiyor musun yoksa yediklerini çıkartıyor musun
Yiyemiyorum yemeye kalksam mide bulantım engelliyor zaten yesemde çıkarıyorum
kusmaların yedikten sonra yarım saat içinde oluyorsa doktora gitmen lazım, değerlerini ölçüp serum bağlarlar.
İçinde biraz da olsa duruyorsa sorun olmaz. Çubuk kraker leblebi ayva mideyi bastırıyor ben ilk 3 ayı böyle atlattım
Tamam teşekkür ederim çok sağol :)
rica ederim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin. Biraz sıkılacaksın ama geçecek merak etme. Benimki kabus gibydi geçmeyecek mi bu durum diye kocama sarılıp ağlıyordum ama geçti gitti...
Bende öyleyim inan bazen bunalıma giriyorum pişmanlık bile hissettiğim oluyor sonra kendimi suçluyorum ama istiyorum ki hemen olsun gerçekten çok zor
benim 6. ayım bitti hala zaman zaman olmasa mıydı ki diyorum, kucağıma alana kadar kabullenemiyeceğim sanırım. Annelik duygusu her bünyede farklı reaksiyon gösteriyor kimi öğrenir öğrenmez anne gibi hissediyor kimi doğumda ama elbet hissedilecek. Şuan psikolojik olarak zor bi dönem geçiriyorsu. Bedenin ve egon ister istemez kendini savunuyor sen de duyguların ve egon arasında sıkışıyorsun.kaç haftalık seninki
tatlım sabır imanın yarısıdır. Biz ewlt isteyerek bütün herşeye göğüs gereceğiz die karar verdk bunları yaşamk için okdar can atn anne olmak isteyen varki şükret . Psikolojik sıkıntılr kesinlikle ollur kuran oku rahatlarsım canım .. hrrşey ewlatlarımız için