ben bırakmazdımki daha mülakata gircekti bi zaman verseydi kolaymı bu kadar hemen bitti demek ben keyfi ikilem yaşamadımBaşkalarının dünyasında sığınamazsınız zaten.Kendi dünyanızı kurun.
Bırakın size eşlik etmek isteyenler sizinle olsun,gidenlere de hoşcakal deyin.
Karşı tarafta haklı sonu belli olmayan henüz çok yeni bir ilişki ve kariyer fırsatı varmış.Diğerini seçmiş.
Umarım çok daha güzel bir ilişki yaşarsınız
haklısınız ama böyle olmamalıydı haketmedim bunuYol yakinken donmussunuz en azindan.sevilmek icin,ask icin iyi olmak yetmiyormus der MaNgA
Herkes bizim gibi dusunemiyor maalesef.Bunu beklemeyin.ben bırakmazdımki daha mülakata gircekti bi zaman verseydi kolaymı bu kadar hemen bitti demek ben keyfi ikilem yaşamadımbana haksızlık etti evet annemide düşünüyorum ama çabalardım yinede güzel diklerin için teşekkür ederim
öyle tabi ama canımı acıttıHerkes bizim gibi dusunemiyor maalesef.Bunu beklemeyin.
Yol yakınken olmuş daha az acılı olur bu durum.Allah yardımcınız olsun
yok canım aynı şehirde oturuyoduk sıkıntı durumunda yanında oluyodum haklı derken pat diye olmazki bu işler zaman olması lazım ki daha mülakata gircek bi gitseydi baksaydı bu süre zarfında ben ailem bu duruma çabalasaydıkcanım ilk evliliginde annenide yanında götürdün mü .. sevgilin haklı herkesin sorağı soruyu sormuş cavap almış. hayat öyle senin planladıgın gibi gitmiyor ne düşünürsen düşün ne plan yaparsan yap olmuyor işte
amin allah razı olsun benceede bahanebu adam sizden ayrilmak icin bahane aramis resmen..surekli ilimli yanastiginiz icin sebep uretmekte gucluk cekmis vicdan yapmis ayrildiginizda ama simdi is icin ayrildim diyebiliyor..
uzulmeyin,annenize de Allah sifa versin.
insallah dogru duzgun bi adam cikar karsiniza en yakin zamanda.
evet canım ben onun işsizliğinde yanında oldum hiç sorun etmedim ama o bi mülakat işinde terketti beniAdam değilmiş bence simdi sahiplenip kriz yönetemiyosa ilerdeki sorunlarda ne yapacak iyi olmuş şimdiden formen
Benim eşim beraber olmak için istifa edip issiz kaldı bastan sınavlara hazırlandı kimsenin lafina da kulak aşması ve her şeyin bi yolunu buldu. İsteneydi yapardı hic üzme canini
allah kurtarmış...
evet çok haklısın menesa bunu dile bile getirdi bu ilişkiyi hep sen göğüslüyosun eziliyorum dediBir hatan var ustune cok dusuyosun ..
Birak seni seven her halukarda yaninda olurdu ..
Hep sen iliskiyi ayakta tutmussun zaten , birazda kendini dusun ..