- 1 Şubat 2013
- 211
- 5
- 118
- Konu Sahibi MyLittlePrince
tüyleri diod lazer epilasyondan sonra ağdayla hemen almak bir sorun oluşturur mu?? daha fazlaa uzatamıııcaam zaten daha bi kaç gün sonra dökülmeye başlıyomuuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lazer epilasyon sonrası ağda yaparsanız lazerin hiç bir yararını görmezsiniz. uzmanlar sadece jilet yapılabileceğini söylüyor.
ee zaten tüy kökleri yakıldıktan sonra alsak ne, almasak ne? Bu işin mantığını anlayamadım doğrusu? :44:
şöyle söyleyeyim lazer epilasyonun amacı kıl köklerini etkisiz hale getirmektir bu nedenle kökün tekrardan oluşmaması için ağda tüy dökücü krem vb. uygulanmaz aksi takdirde isteğiniz sonuca ulaşamazsınız vaktinizde paranızda boşa gider.
o zaman niye lazer yaptırıyosun? agdaya devam et..
Teşekkür ederim açıklamanız işin. Bir soru daha sormak istiyorum, peki tüylerimizi tüy sarartıcı kremle sarartsak sonra lazere gittiğimizde lazerde bir sorun olmaz değil mi, sonuçta kökler hala siyah?:44:
Lazer yaptıracağım güzellik merkezi bulunduğum ilin dışında, oraya gidip sorma gibi bi ihtimalim yok, bu yüzden burada soruyorum.Yardımınız için teşekkürler.
şöyle söyleyeyim lazer epilasyonun amacı kıl köklerini etkisiz hale getirmektir bu nedenle kökün tekrardan oluşmaması için ağda tüy dökücü krem vb. uygulanmaz aksi takdirde isteğiniz sonuca ulaşamazsınız vaktinizde paranızda boşa gider.
çook biliyorsuuuun tüylerimi lazer için uzun zaman almamayı düşünüyorum, ee bayağı uzamış olacaklar öyle gezmesem diye bunun başka yolu yokmu diye araştırıyorum, kafanı çok yorduysam kusura bakma
yo kafamı hiç yormadın
ben ilk yazdığın msja cevap verdim. ilk msjda baska bişe yazmıssın bana cevabında baska bişe yazmışsın
tüylerini lazer için o kadar uzatmayı göze alabiliosan lazer sonrası bi haftacıkta dayanabilirsin. zaten lazer işleminde tüyler jiletlendiği için o sonraki bi hafta koymaz sana
Tüy dökücü krem kullanılabilir
bir soru daha soracağım, lazer yaptık,sonrasında uzamalarına hiç fırsat vermeden tüy dökücü krem kullandık sürekli mesela, cilt yüzeyi tertemiz oldu, tüyler cilt yüzeyine çıkmadanda dökülebilir mi, ben uzatmak istemiyorum yahu şunları, umarım takıntımı anlamışsınızdır :26:
Canıım ben geçen hafta perşembe yaptırdım tüyler dökülmedii. malum yaz mevsimindeyiz koltuk altı görünüyo bi şekilde, Yaptırdığım yeri aradım tüyler dökülmeden jiletlesem sorun olur mu dedim, "hiç bi sorun olmaz onlar yine dökülür ama sen farkedemezsin uzun olunca daha iyi görürsün" dedi