• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi yardımcı olurmusunuuz?

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
118
tüyleri diod lazer epilasyondan sonra ağdayla hemen almak bir sorun oluşturur mu?? daha fazlaa uzatamıııcaam zaten daha bi kaç gün sonra dökülmeye başlıyomuuş.:37:

ee zaten tüy kökleri yakıldıktan sonra alsak ne, almasak ne? Bu işin mantığını anlayamadım doğrusu? :44:

şöyle söyleyeyim lazer epilasyonun amacı kıl köklerini etkisiz hale getirmektir bu nedenle kökün tekrardan oluşmaması için ağda tüy dökücü krem vb. uygulanmaz aksi takdirde isteğiniz sonuca ulaşamazsınız vaktinizde paranızda boşa gider.

şöyle söyleyeyim lazer epilasyonun amacı kıl köklerini etkisiz hale getirmektir bu nedenle kökün tekrardan oluşmaması için ağda tüy dökücü krem vb. uygulanmaz aksi takdirde isteğiniz sonuca ulaşamazsınız vaktinizde paranızda boşa gider.

Teşekkür ederim açıklamanız işin. Bir soru daha sormak istiyorum, peki tüylerimizi tüy sarartıcı kremle sarartsak sonra lazere gittiğimizde lazerde bir sorun olmaz değil mi, sonuçta kökler hala siyah?:44:

Lazer yaptıracağım güzellik merkezi bulunduğum ilin dışında, oraya gidip sorma gibi bi ihtimalim yok, bu yüzden burada soruyorum.Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim açıklamanız işin. Bir soru daha sormak istiyorum, peki tüylerimizi tüy sarartıcı kremle sarartsak sonra lazere gittiğimizde lazerde bir sorun olmaz değil mi, sonuçta kökler hala siyah?:44:

Lazer yaptıracağım güzellik merkezi bulunduğum ilin dışında, oraya gidip sorma gibi bi ihtimalim yok, bu yüzden burada soruyorum.Yardımınız için teşekkürler.

rica ederim. tüy sarartıcıda kullanmayın ihtiyaç anında sadece jilet kullanın ve bol bol kese yapın tüyler dökülecektir.

çook biliyorsuuuun:1: tüylerimi lazer için uzun zaman almamayı düşünüyorum, ee bayağı uzamış olacaklar öyle gezmesem diye bunun başka yolu yokmu diye araştırıyorum, kafanı çok yorduysam kusura bakma :34:

yo kafamı hiç yormadın
ben ilk yazdığın msja cevap verdim. ilk msjda baska bişe yazmıssın bana cevabında baska bişe yazmışsın
tüylerini lazer için o kadar uzatmayı göze alabiliosan lazer sonrası bi haftacıkta dayanabilirsin. zaten lazer işleminde tüyler jiletlendiği için o sonraki bi hafta koymaz sana

yo kafamı hiç yormadın
ben ilk yazdığın msja cevap verdim. ilk msjda baska bişe yazmıssın bana cevabında baska bişe yazmışsın
tüylerini lazer için o kadar uzatmayı göze alabiliosan lazer sonrası bi haftacıkta dayanabilirsin. zaten lazer işleminde tüyler jiletlendiği için o sonraki bi hafta koymaz sana

anlayamadığın için ikinci mesajda durumu açıkladım ben, haklıymışsın kafa yormamışsın yorsan ilk mesajdada durumu anlardın diğer bayanlar gibi:34:
Lazer yapılacak bölge yüzüm olunca jilete pek sıcak bakmadığım için sürekli alternatif yöntemler arıyorum, daha öncede hiç lazer yaptırmadım, bu konuda bilgisizim, bu yüzden burada merakımı dillendirdim. Sadece sana açıklıyorum burada durumu, diğer bayanlarla gayet rahat anlaşıyoruz bak :ssz: Yardımın (!) içinde teşekkür ederim, dikkate alırmıyım bilmem:51:

Tüy dökücü krem kullanılabilir

bir soru daha soracağım, lazer yaptık,sonrasında uzamalarına hiç fırsat vermeden tüy dökücü krem kullandık sürekli mesela, cilt yüzeyi tertemiz oldu, tüyler cilt yüzeyine çıkmadanda dökülebilir mi, ben uzatmak istemiyorum yahu şunları, umarım takıntımı anlamışsınızdır :26:

bir soru daha soracağım, lazer yaptık,sonrasında uzamalarına hiç fırsat vermeden tüy dökücü krem kullandık sürekli mesela, cilt yüzeyi tertemiz oldu, tüyler cilt yüzeyine çıkmadanda dökülebilir mi, ben uzatmak istemiyorum yahu şunları, umarım takıntımı anlamışsınızdır :26:

Canıım ben geçen hafta perşembe yaptırdım tüyler dökülmedii. malum yaz mevsimindeyiz koltuk altı görünüyo bi şekilde, Yaptırdığım yeri aradım tüyler dökülmeden jiletlesem sorun olur mu dedim, "hiç bi sorun olmaz onlar yine dökülür ama sen farkedemezsin uzun olunca daha iyi görürsün" dedi

Canıım ben geçen hafta perşembe yaptırdım tüyler dökülmedii. malum yaz mevsimindeyiz koltuk altı görünüyo bi şekilde, Yaptırdığım yeri aradım tüyler dökülmeden jiletlesem sorun olur mu dedim, "hiç bi sorun olmaz onlar yine dökülür ama sen farkedemezsin uzun olunca daha iyi görürsün" dedi

ooo iyiymiş tamam sevdim bunu teşekkürler :40:

Back