Hangi dr gitmeliyim onu da bilemedimdoktora gidin..
Teşekkür ederim kaşıntım başladı birazgenel cerrahiye gidin bence. göbek deliği iltihabı diye birşey var..doğumdan sonra görülüyormuş genelde..öenmeseyin,iltihap yayılmasın.geçmiş olsun
hastanedeki danışmaya sorun onlar yönlendirir sizi..Hangi dr gitmeliyim onu da bilemedim
hastanedeki danışmaya sorun onlar yönlendirir sizi..
Geçmiş olsun hemen bir hekime başvurunuz.
Aile hekimine gidin bence öncelikle.
Öncelikle cevaplarınız için telekkür ederim. Akşam bi eczacı komşuma danıştım baticon verdi iltihap kurusun diye sabah da dr gittim aile hekimine o da baticon verdi ekstra antibiyotikli krem verdi daha çok yeni dedi iltihap artarsa antibiyotik kullancam emzirdiğim için agumentin verdibnımde oyleydı ve dıken gıbı batıyodu megerse kıl donmus ıcerde ne alakaysa :) batıcon ıle kulakcubuguyla hafıfce temısledım bı kac kere kurudu ıltıhap .gecmıs olsun ama bı doktora gıdın bende gıtmıstım genel cerrahıye
Öncelikle cevaplarınız için telekkür ederim. Akşam bi eczacı komşuma danıştım baticon verdi iltihap kurusun diye sabah da dr gittim aile hekimine o da baticon verdi ekstra antibiyotikli krem verdi daha çok yeni dedi iltihap artarsa antibiyotik kullancam emzirdiğim için agumentin verdi