Öncelikle yanlış yere açtıysam k.bakmayın nolur.
Göbek deliğimde bi kızarıklık var önceleri azdı önemsememiştim ama şimdi kızarıklık arttı ve hafiften kaşınıyo şuan bi iltihap şeklinde bişey yok ama parmağımı değdirdiğinde pis bi koku var. Dışardan bakıldığında biley aanlaşılmıyo. Emziriyorum bi kızım var. Alakası var mıdır bilmiyorum akıntım sarımsı ve sulu gibi ama kokmuyo
akıntıyla alakası oldugunu zannetmiyorum biraz daha dikkatli yıkasanız banyoda iyice köpükleyerek belki geçebilir
belki temizlikle alakası olmayabilir de, bende de aynı sıkıntı vardı ama doktora vs gitmedim neden oldugunu bilmiyorum, ara sıra oluyor
bnımde oyleydı ve dıken gıbı batıyodu megerse kıl donmus ıcerde ne alakaysa :) batıcon ıle kulakcubuguyla hafıfce temısledım bı kac kere kurudu ıltıhap .gecmıs olsun ama bı doktora gıdın bende gıtmıstım genel cerrahıye
bnımde oyleydı ve dıken gıbı batıyodu megerse kıl donmus ıcerde ne alakaysa :) batıcon ıle kulakcubuguyla hafıfce temısledım bı kac kere kurudu ıltıhap .gecmıs olsun ama bı doktora gıdın bende gıtmıstım genel cerrahıye
Öncelikle cevaplarınız için telekkür ederim. Akşam bi eczacı komşuma danıştım baticon verdi iltihap kurusun diye sabah da dr gittim aile hekimine o da baticon verdi ekstra antibiyotikli krem verdi daha çok yeni dedi iltihap artarsa antibiyotik kullancam emzirdiğim için agumentin verdi
Öncelikle cevaplarınız için telekkür ederim. Akşam bi eczacı komşuma danıştım baticon verdi iltihap kurusun diye sabah da dr gittim aile hekimine o da baticon verdi ekstra antibiyotikli krem verdi daha çok yeni dedi iltihap artarsa antibiyotik kullancam emzirdiğim için agumentin verdi