bi yardim melegi degilim ama ??

bsra zyd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
6
2
3
33
Merhaba arkadaslar . foruma yeni uye oldum ama bayadir takip ediyorum .. Benim yardima ihtiyacim var . maalesef yardim eden taraf degilim ... Benm 2 cocugum var kiyafet oyuncak ayakkabi . herseyden eksik yoksunlar. Bugune kdar hep baskalari verdi zten bundan gocunmuyorum asla . sagliklari yerinde cok sukur . ama buyuyolar ve artik hicbisey olmamaya basladi . oglumun montu , ayakkabisi bile yok . alacak guc zaten yok . benim istegim eger evinizde kiz erkek cocuklarinizin fazla artk kullanmadiginiz esyalari varsa bikac parca banada vermeniz . karsilik olarak anca dua edebilirim .. Varsa birileri bana ulasirsa cok mutlu olurum .. Simdiden tskkler

hangi şehirde olduğunuzu ve çocuklarınızın yaşlarını yazarsanız daha kolay yardım bulabilirsiniz..

İstanbul anadolu yakasinda oturuyorum .. Kizim 4 yasinda oglumda 2 .

Uyardiginiz icin tesekkur ederim .

Allah yardımcınız olsun
bizim evde küçük çocuk yok ne yazık ki haliyle kıyafet de yok o yaşlara göre
çalışan birisi olsaydım bir şeyler alır gönderirdim fakat işsizim
elimden gelen tek şey sizin için dua etmek umarım buradan gerekli yardımı bulabilirsiniz
Allah'a emanet olun.

Yardımlaşmak kadar güzel bir şey olamaz sizin adınıza ben de sevindim kadınlarımız hele de annelerimiz daha şefkatli ve de daha merhametliler elinde imkanı olanlarda size msj atmış ALLAH RAZI OLSUN ..

Evet . Allah razi olsun . elinde olmayanda dua etse yeter .. Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…