slm...
bende 3 yıldır beyaz lake mutfak kullanıyorum,hiçbir problemım olmadı çok şükür,temizliği daha kolay bence.yağlar daha kolay çıkıyor sprey ıle.kesınlıkle onerıyorum.
yaptırrken çok düşündük ama güzel oldu:)
siyah ankastre ıle daha güzel uyum sağladıgını dusunuyorum birde.ama sular kıreçlı dıyorsun ozaman ankastre sıyah oluncada tezgah gibi iz bırakabılır.o nedenle beyaz alman mantıklı olmuş bence.
bırde güneş alsa bile aydınlık bır mutfak iç açıyor,hemde beyaz herzman daha temiz gösteriyor.kulplara sıyah katmanı begendım.
içine siner insallah.güzel güzel yemekler yapman dileğiyle
Mutfak konusunda cok iyi degilim ama tamamen beyazin cok sorunlar yaratacagini düsünüyorum. Benim kendi evim degil ama mutfak dolaplarim tamamen beyaz her yeri. Arada da beyaz normal fayanslar var. Yani tamamen beyaz. Beyazin temizligi cok zor cok. Bunu kesinlikle göz önünde bulundur. Mesela benim mutfak dolaplarinin kapaklari hep elimden iz oluyor bir süre sonra. Salcali yemekler sag olsun, elin bulasinca ve bir raftan bir sey bakarken her yere yayiliyorlar.
Cimston nedir acaba? Granit mi? Silmesi kolay bir sey degilse beyazi tavsiye etmem. Cünkü en cok kirlenen yer aslinda tezgahin kendisi.
Beyaz mutfak oldukca ic acici ama kendim kullandigim icin tavsiye etmiyorum. Tabi bu size de bagli bir durum. Vaktim var temizligi sorun olmaz vs. diyorsaniz siz bilirsiniz.
Diger acidan da cok beyaz beyaz olunca, bir süre sonra acaba nasil renklendirsem diye düsüneceginizi tahmin ediyorum. Alt kapaklar farkli renkte olabilir bence de.
"siyah bikac detay olucak çerçeveler fln" bununla ne demek istediginizi de tam kestiremedigim icin yorumlarim eksik kalmis olabilir.
Keske fotograf ekleyebilseydiniz merak ettim gercekten fikir verebilirdi.ben yeni parlak beyaz mutfak yaptırdım. alt ve üst kapaklar beyaz. burası da çok kireçli olduğu için akrilik beyaz içinde simler olan tezgah yaptırdık. dolabın çerçeveleri , ortada iki tane yanyana duran bombe kapak ve ankastreler , buzdolabı siyah renk. ara duvarı ben siyah beyaz simli cam gibi taşlardan ama beyaz çoğunlukta siyahı da aralarına serpiştirin demiştim.yapan usta biraz beyaz bir sıra siyah şeklinde yapmış bu da güzel olmuş. duvarda da 5 tane raf var onlarda bordo renginde. onlarıda çok renksiz olmasın diye yaptırdım. resim eklerdim ama resim ekleme hakkım yok. kullanışını bilemiyorum çünkü doğalgaz gelmediği için taşınamadım.
Konuyla alakalı yardımcı olmak istedim. Yanlış aks edilen bir detay var size. Çimstone tezgaha kireçli su vs. hiç birşey rengini açtıramaz. Granit tezgah olsaydı haklıydı adam çünkü granit doğal taş. Çimstone yapay fakat granitten daha kaliteli bir taş. O yüzden tezgahını siyah yaparsan harika olur bence.
bilgilendirme için çok teşekkürler. siyah çimstone tezgah kullananların yorumları hep o yöndeydi. yani tezgahı sürekli kurulamak gerekiyormuş ıslak bırakıldığında leke yapabiliyormuş.