- 29 Haziran 2010
- 668
- 69
Kizlar son bikac konum hep mutfak üzerineydi cunku evde gundemimiz bu. Mutfak yaptiricaz biyerle anlastik ancak fikirler daha tam oturmadi. Akrilik kapak olcak ancak renkte inanilmaz kararszliklar yasiyoruz. Once alt mürdüm, üst beyaz olsun dedik sonra degistirdim tamamen beyaza döndük şuan bütün dolaplar beyaz olsun istiyoruz siyah bikac detay olucak çerçeveler fln. Tezgahimiz beyaz çimstone olcak (oturdugumuz yerin sulari kirecli siyah cok problem yaratiyormus) arataşlar beyaz ağırlıklı siyah şeritli olucak. arataş için sectigimiz taslar mozaiklerden degil büyük büyük kare beyaz üstünde siyah simli enine dalgalar var yapistirilinca bütünlük olur mu bilemiyorum ince derzle yapistirirz olur dediler farkli bi tas iyi mi olur bilemiyoruz kafamiz cok karisik ama annem artik heryer mozaik farkli olsun dedi. Ankastre setimizi de beyaz cam aldik.
Simdi problem şu heryer cok mu bembeyaz olur. Alt dolaplarda farkli renkler mi kullanmaliyiz. Yorumlariniz cok onemli bizim icin. Esirgemeyin lutfen.
Simdi problem şu heryer cok mu bembeyaz olur. Alt dolaplarda farkli renkler mi kullanmaliyiz. Yorumlariniz cok onemli bizim icin. Esirgemeyin lutfen.