- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
-miş gibigörün, politik ol biraz, amaanBilen bilir eşimin ailesi ile sorunlarımız var. Haftada bir bile gittiğimizde içim daralıyor üzerime cokuyolar. Kv den nefret ediyorum çocuğuma değil dokunmasini gözleriyle bakmasını bile istemiyorum nolur kızmayın bana çok canımı yaktı. Onun yüzünden en güzel zamanlarım zehir oldu.
Onlarla hiç bir aktiviteye gitmek, yemeğe gitmek, misafirlige gitmek bile istemiyorum. Eşim teklif edince bin bahane buluyorum. O da anliyo üzülüyor. Eşim malesef ailesine çok düşkün...
Sorum şu ki ne yaparsam yapayım, içim onlara ilimiyo. Ve malesef hoşlanmadığımi yüzümden çok belli ederim istemsiz.
Son günlerde eşimde bi haller var. Sen iyisin ama beni çok üzüyorsun aileme uzak duruyosun. Diyo bu beni çok uzuyo hep bunu düşünüyorum diyo.
Eşime çok üzülüyorum ama onlara da içim ısınmiyo ,iyi olasim gelmiyo ...
Ne yapsam bilmiyorum kızlar sevemiyorum, içimden gelmiyo arada kaldim eşime de yazık diyorum ama bana da yazık zorla Sevemem
esın sızı sevıyorsa aılesıne ezdırmıyorsa bence sevdıgın adam ıcın değer bu tür şeyle gönül sadakasıymış nolurkı haftada 1-2 saat gülümsesen bence çokta bırsey kaybetmeyız boşver insanlık sende kalsın
Ozaman anlasma yap canim ben seni uzmek istemiyorum sende uzme annenler konus onlar bana davranisina dikkat etsin ezdirme bende iyi gecineyim desen belki duzelirEşim beni seviyor ama ezdiriyor
Yaaa o da bişey mi yaz tatilini 10 kişi bir evde gecirecekmisizBen bu konuda eşinin ailesi katlanmak zorundasın fikrine katılmıyorum... Senin ailen eşine, kv nin sana yaptıklarını yapsa eminim eşin yüzlerine bakmazdı...
O yüzden kendinize işkence etmeyin.. Eşiniz kararı size bıraksa, her hafta sizi oraya sürüklemese siz belli bi süre sonra zaten kendiniz yumuşarsınız.. Her hafta sizi görevmiş gibi zorlaması hiç hoş degil...
Çok konuştum kuzum off poff bıktım diyip kaçıyo bizim sonumuz boşanmaOzaman anlasma yap canim ben seni uzmek istemiyorum sende uzme annenler konus onlar bana davranisina dikkat etsin ezdirme bende iyi gecineyim desen belki duzelir
Eşinin hatrına iyiyi oynaaBilen bilir eşimin ailesi ile sorunlarımız var. Haftada bir bile gittiğimizde içim daralıyor üzerime cokuyolar. Kv den nefret ediyorum çocuğuma değil dokunmasini gözleriyle bakmasını bile istemiyorum nolur kızmayın bana çok canımı yaktı. Onun yüzünden en güzel zamanlarım zehir oldu.
Onlarla hiç bir aktiviteye gitmek, yemeğe gitmek, misafirlige gitmek bile istemiyorum. Eşim teklif edince bin bahane buluyorum. O da anliyo üzülüyor. Eşim malesef ailesine çok düşkün...
Sorum şu ki ne yaparsam yapayım, içim onlara ilimiyo. Ve malesef hoşlanmadığımi yüzümden çok belli ederim istemsiz.
Son günlerde eşimde bi haller var. Sen iyisin ama beni çok üzüyorsun aileme uzak duruyosun. Diyo bu beni çok uzuyo hep bunu düşünüyorum diyo.
Eşime çok üzülüyorum ama onlara da içim ısınmiyo ,iyi olasim gelmiyo ...
Ne yapsam bilmiyorum kızlar sevemiyorum, içimden gelmiyo arada kaldim eşime de yazık diyorum ama bana da yazık zorla Sevemem