bi yandan eşime kızıyorum bi yandan üzülüyorum

Bilen bilir eşimin ailesi ile sorunlarımız var. Haftada bir bile gittiğimizde içim daralıyor üzerime cokuyolar. Kv den nefret ediyorum çocuğuma değil dokunmasini gözleriyle bakmasını bile istemiyorum nolur kızmayın bana çok canımı yaktı. Onun yüzünden en güzel zamanlarım zehir oldu.
Onlarla hiç bir aktiviteye gitmek, yemeğe gitmek, misafirlige gitmek bile istemiyorum. Eşim teklif edince bin bahane buluyorum. O da anliyo üzülüyor. Eşim malesef ailesine çok düşkün...
Sorum şu ki ne yaparsam yapayım, içim onlara ilimiyo. Ve malesef hoşlanmadığımi yüzümden çok belli ederim istemsiz.
Son günlerde eşimde bi haller var. Sen iyisin ama beni çok üzüyorsun aileme uzak duruyosun. Diyo bu beni çok uzuyo hep bunu düşünüyorum diyo.
Eşime çok üzülüyorum ama onlara da içim ısınmiyo ,iyi olasim gelmiyo ...
Ne yapsam bilmiyorum kızlar sevemiyorum, içimden gelmiyo arada kaldim eşime de yazık diyorum ama bana da yazık zorla Sevemem
-miş gibigörün, politik ol biraz, amaan

bence çok özel günler dışında gitme....eşin olmadan da gitme...mesafeli dur...madem canını yaktılar yanlarına kalmasın...herkes ana baba evladı....sadece gitmiş olmak için gittiğini farketsinler...eşini üzmemek dahası aile birliğinin devamı için maalesef böyle....

Seni cok iyi anliyorum cnm ve kesinlikle yargilamiyorum sana kotuluk yapmis insanlarla nasil mutlu olabilirsinki insan yuzlerini bile gormek istemez ! Esin in tavirlari cok onemli bu hususta ! Istemedigin birseyede kimse seni zorlayamaz

ben rol yapın falan diyemiycm, sevilmeye layık hiç bi yanları yokmu, iyi taraflartını görmeye çalışın böylece belki zamanla ısınırsınız.ömür boyu böyle gitmez ki hem size hem eşinize yazık. bi süre sonra eşinizde üzülmekten öte tepki vermeye başlarsa eşinizle de sıkıntılar olur. bence sevmeye çalışın,size davranılmasını istediğiniz gibi davranın gerisi zaten kendiliğinden gelir

Sevmek zorunda değilsin, ama katlanmak zorundasın. Geçen haftasonu kızım durmuyor diye bahane ederek kayınvalidene gitmedin ama gezmeye gittin. Hiç evden çıkmayacaktın o zaman. Kayınvaliden eşini doldurur tabi koz veriyorsun eline. Şu ailelerini eşlerinize şikayet etmekten, sevmediğinizi belli etmekten vazgeçin bence. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil tabii ama söz konusu aile olunca katlanması gerekiyor.

Ben bu konuda eşinin ailesi katlanmak zorundasın fikrine katılmıyorum... Senin ailen eşine, kv nin sana yaptıklarını yapsa eminim eşin yüzlerine bakmazdı...
O yüzden kendinize işkence etmeyin.. Eşiniz kararı size bıraksa, her hafta sizi oraya sürüklemese siz belli bi süre sonra zaten kendiniz yumuşarsınız.. Her hafta sizi görevmiş gibi zorlaması hiç hoş degil...

Ben bu konuda eşinin ailesi katlanmak zorundasın fikrine katılmıyorum... Senin ailen eşine, kv nin sana yaptıklarını yapsa eminim eşin yüzlerine bakmazdı...
O yüzden kendinize işkence etmeyin.. Eşiniz kararı size bıraksa, her hafta sizi oraya sürüklemese siz belli bi süre sonra zaten kendiniz yumuşarsınız.. Her hafta sizi görevmiş gibi zorlaması hiç hoş degil...
Yaaa o da bişey mi yaz tatilini 10 kişi bir evde gecirecekmisiz

Bilen bilir eşimin ailesi ile sorunlarımız var. Haftada bir bile gittiğimizde içim daralıyor üzerime cokuyolar. Kv den nefret ediyorum çocuğuma değil dokunmasini gözleriyle bakmasını bile istemiyorum nolur kızmayın bana çok canımı yaktı. Onun yüzünden en güzel zamanlarım zehir oldu.
Onlarla hiç bir aktiviteye gitmek, yemeğe gitmek, misafirlige gitmek bile istemiyorum. Eşim teklif edince bin bahane buluyorum. O da anliyo üzülüyor. Eşim malesef ailesine çok düşkün...
Sorum şu ki ne yaparsam yapayım, içim onlara ilimiyo. Ve malesef hoşlanmadığımi yüzümden çok belli ederim istemsiz.
Son günlerde eşimde bi haller var. Sen iyisin ama beni çok üzüyorsun aileme uzak duruyosun. Diyo bu beni çok uzuyo hep bunu düşünüyorum diyo.
Eşime çok üzülüyorum ama onlara da içim ısınmiyo ,iyi olasim gelmiyo ...
Ne yapsam bilmiyorum kızlar sevemiyorum, içimden gelmiyo arada kaldim eşime de yazık diyorum ama bana da yazık zorla Sevemem
Eşinin hatrına iyiyi oynaa

Eşine yaşadıklarını anlatıp bu yüzden kırgın OLDUĞUNU anlat biraz zamana bırakalım zamanla belki düzelir falan desen Anlayış gösterir herhalde ... Kaldı ki bence erkekler bu konuda çok büyük yanlış yapıyorlar gidip beş karış suratla oturmaktansa hiç gitmemek ya da uzun vadelerde gitmek daha mantıklı sanki ...

X