Bi yandan ailem bir yandan vicdanım..

Babanız 3 çocuğunu ve eşini düşünmüyorsa o kadın neden düşünsün? Ayrıca anneniz halinden şikayetçi değil size düşen de annenizin yanında olmak. Babanız iftirayla kumpasla geri dönecekse hiç dönmesin. Zaten kendi seçimi koskoca insanlar bırakın kendi seçtikleri hayatı yaşasınlar..

üf bence yap gitsin... babanda birgün ögrenirse ve sana kizarsa ne fark ederki? Kizisin,affeder birgün.
Sende bari hincini almis olursun. Onlarinda sevgileri o kadar büyükse zaten baban o kadina inanir. Ama oturup ve onlarin mutlu olusunu izleyip bir yandanda ezilmis annenizi görmek cok agirrrrrrrrrr... allah kimseye göstermesin. Elin kolun bagli oturma. Intikamini al bence bir türlü.

Herkes halinden memnun size ne oluyor ki? Anneniz "bile" bazi seyleri kabul etmis. Babaniz dusuncesizce gitmis ayri hayat kurmus. Hem babanizin inanmama ve bunu sizin yaptiginizi anlama ihtimali var, o zaman ne yapacaksiniz? Kucuk bir arastirmayla hersey ogrenilir nereden ogrenecek demeyin.

Evet güveniyorum baya.. Ve eminim benim için yapıyor. Senin tek damla gözyaşına kıyamıyorum o kadın ağlatıyor seni ben buna dayanamıyorum falan diyor. Niyeti kötü değildi. Ben hayır olmaz dedim zaten. O da sen bilirsin dedi kapandı konu..

ileride evlenirseniz bu babanızın yaptıkları önünüze gelecektir erkek arkadaşın tarafından laf vurma olarak

üf bence yap gitsin... babanda birgün ögrenirse ve sana kizarsa ne fark ederki? Kizisin,affeder birgün.
Sende bari hincini almis olursun. Onlarinda sevgileri o kadar büyükse zaten baban o kadina inanir. Ama oturup ve onlarin mutlu olusunu izleyip bir yandanda ezilmis annenizi görmek cok agirrrrrrrrrr... allah kimseye göstermesin. Elin kolun bagli oturma. Intikamini al bence bir türlü.

Alacağı vebali de hesaba katarak mı yaptınız bu yorumu?

sizin muhattabınız diğer kadın değil ki.annenizle babanız..
anneyle konuşun,kendisinin şuanki konumu ,2.kadın olmak..bunu nasıl kabullenir bir kadın aklım almıyor. evlilk çağında 3 çocuğu olmasına karşın...insna çocuğundan da mı utanmaz?
babayla konuşun tercihini yapmışsın neden hala bu eve geliyorsun diyin..onda da azıcık utanma varsa gelmez..
bu kadar net ....

Varsayım çiçeği gönderdiniz, babanız şüphelendi ve ayrıldılar.. annen bu şekilde babanı kabul edecekmi?
Annenizin yanında olmak istiyorsanız bu şekilde olmayın lütfen.. Babanızın, gerçekten baba olmadığını kabullenip annenizle yolunuza bakın..

X