Saç Rengi ve Saç Boyama bi türlü rengimi bulamadım :(( resimli bi kakarmısınız canlar

biskuvi

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
73
0
286
39
İstanbul
kızlar saçımı bal köpüğü boyatmıştım beğenmedim.kestane kızıl köpük boyayla boyadım.buda baya aktı resimdeki renk oldu.sizce bana koyu kahve gidermi siyaha cesaret edemiyorumda.yada tavsiyeni var mı kızlar

Son düzenleme:
ben kakmadım baktım,sana koyu kahvenin yakışacağını düşündüm:)
aralara da balyaj yada gölge attırırsan süper olur zannımca:)))

bu sac rengi tenini soluk göstermiş canım bence koyu renkler daha ii olur ve daha cok yakışır..

hımm sağolun kızlar koyu kahve siyah gibi oluyormuş dimi.direk siyaha boyamaya cesaret edemiyorum ki

Anladığım kadarıyla ballı köpüklü :) tonları seviyorsunuz. Dore yada çikolata kahve üzerine karamel yada soğan kabuğu denen tonda hafif ince balyajlar hoşunuza gider diye düşünüyorum. Hem birden koyulaşmamış olursunuz.Gözünüzde alışır.

yok canım gözüm yok o renklerde artık :) bebişimde küçük olduğundan şöyle çok uğraştırmıycak bi renk istiyorum.ne dersin koyu kahve gidermi bana?

Size de yakışacağını tahmin ediyorum.tek tonda uğraştırmaz zaten.Birde kestane tonlarına bakın derim,bazı markalarda kestane çeşitlerini çoğaltmışlar,parlak güzel renkler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…