• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi tane çakıcam simdi :(

Vallahi saatlerdir dusunmeye calsiiyorum pazartesi gideriz demisti görümcemle ikisi. Bugun yorgun oldugu icin ama pazartesi elbette gidebilirler abi kardes onlari tutan yok evde kalicam gitmicem zaten 1 kere ziyarete gittim simartmaya gerek yok
gorumcenin yaninda carp da gorelim deseydin o el kaldigi an aslinda annenlerin yanina gitcektin biraz korkcakti bak bakalim bida yapiyomu gebe kadina yapilirmi o hareket

Bi seferinde benimki bana hastanede bağırdı, eve geldim açtım camı bağıra bağıra ağladım atacam kendimi dedim korkudan işe bile gidemedi bırakıp :) O korkuyu ver biraz. Yoksa höt hötlükleri bitmiyo. Ben de canımdan bezdim artık. İki gün iyi oluyorlar sonra en ufak aksaklıkta öküzlüğe devam. Ben iğne olurken başımda ağlayan adam en ufak şeyde bağırıp kızabiliyor anlamıyorum bunlar niye böyle. Eminim senin eşinin sevgisinden şüphen yoktur merhametlidir ama bu agresiflikleri bütün iyi tarafları gölgeliyor
o bagirma olayini iyi yapmisin jazgir oldugun zaman daha kiymetli oluyon

benimkide bazen vok agrasef oluyo ama cok merhabetli bazen sinirlendiginde cok agir seyler soyluyo sonra seni cok seviyorum diyo hasta oldugumda iyilesim diye her turlu seyi yapiyo bir yerimi vursam acidimi diyo yada isteyken yemegini yedimmi diyo anlamiyorum ben bu adamlari
Aynen ikisi farklı adamlar aslında. elimi kestiğimde olduğu yere yığıldı ben onu kendine getirmeye çalıştım, uyuyup kalsam kucağında taşır suyumu içirip yatağa götürür ama öfke kontrolü sıfır. Musluktan tut kapı koluna kadar küfür eder ufacık aksilikte. En son birine küfür yazdığında dört beş gün konuşmadım. Çünkü tepki göstermesem olağan karşıladığımı duyarsızlaştığımı düşünecek artıracak. Böyle en azından frenlemeye çalışıyor. Evlenene kadar hiç küfür etmezdi. Hiç belli etmedi asabi olduğunu.

Son düzenleme:
Aynen ikisi farklı adamlar aslında. elimi kestiğimde olduğu yere yığıldı ben onu kendine getirmeye çalıştım, uyuyup kalsam kucağında taşır suyumu içirip yatağa götürür ama öfke kontrolü sıfır. Musluktan tut kapı koluna kadar küfür eder ufacık aksilikte. En son birine küfür yazdığında dört beş gün konuşmadım. Çünkü tepki göstermesem olağan karşıladığımı duyarsızlaştığımı düşünecek artıracak. Böyle en azından frenlemeye çalışıyor. Evlenene kadar hiç küfür etmezdi. Hiç belli etmedi asabi olduğunu.
Benim esimde küfürü biraktigini soylemisti arkadas ortaminin degistigini fln. Bende küfür kullanmaman ne guzel bisey derdim simdi yavas yavas basladi gene

Bi anda ağzından çıkmış ama hatasını anlamış hemen gönlünü almaya çalışmış. Hoş olmamış ama çok uzatılıcak bi durum değil bende uykusuzken çok huysuz oluyorum :KK51:

Hamilesin kendini üzme ama cazgırlığı da elinden bırakma. Onun yanında yalandan ağla üzülüyormuş gibi yap hasta taklidi yap, evden çıkınca bi keyif kahvesi yap kendine. Not:deli değilim :) Yok valla ben hepsini denedim iyi de konuştum kötü de. İyi konuşunca haksızım da alttan alıyorum durumuna geliyorum. En güzeli anladığı dil..

Hamilesin kendini üzme ama cazgırlığı da elinden bırakma. Onun yanında yalandan ağla üzülüyormuş gibi yap hasta taklidi yap, evden çıkınca bi keyif kahvesi yap kendine. Not:deli değilim :) Yok valla ben hepsini denedim iyi de konuştum kötü de. İyi konuşunca haksızım da alttan alıyorum durumuna geliyorum. En güzeli anladığı dil..
Zamaninda cok agladim ben aglarken sesiz kaldi simdi aglamiyorum onun karisinda guclu duruyorum. Cunku bazi erkekler gercekten odun agladigin zaman teselli etme gibi durum soz konusu degil

Konustum bu saatte eve geliyosun dedim kiz kardesim yalniz kalmasin diye yanindasin ama esin evde yemek yapmis bu saate kadar seni beklio gelmiyosun dedim. Beni asagiladigini ailesinin yaninda boyle rencide edici sakalar yapmamasi gerektigini soyledim ama hatasini kabul etmiyor.

Esimle ilgili tekrar bir konu acmamak icin burdan devam etmek istiyorum.

Dün 4 yasindaki kaynim bizde uyudu kv gil hala hastanede oldugu icin. Cocuk daha önce herseferinde bana birseyler firlatiyordu (mandal, demir kasik, oyuncak araba,) karnimdaki bebegi kiskaniyordu ve 2 defada eliyle vurmaya calismisti ben tutmustum ellerini. Kv görünce vurma tamammi ogluuum dedi elinden gelse cocugu taktir edecekti soylerken.

Dün eline almis esimin telefonunu youtube dan cizgi film izliyordu ama bi ara kadin sesi duydum ahh uhh yapiyodu. Kücük kaynimin yanina gittim ne izliyorsun sen dedim? Bana bir tekme salladi Allahima hala sükrediyorum geri cekildigim icin tekme bacagima geldi cok sükür.yoksa simdi belkide hastanedeydim. Kucuk ama güclü kaynim.

Esim uyandiktan sonra bu olayi anlattim ve kv demin cocugunu uyaris seklini fln. Bana sanane seni ne ilgilendirir istedigini izlesin seni ne ilgilendirir. Cocugun sana tekme atacagini biliyorsun kiskandigini biliyorsun dedi. Bende kv demle bunu konusmak istiyorum dogmamis olsada benim evladim icimde kipirdiyor dedim. Konusmama izin vermedi halada vermiyor. Neymis soylesekte ne degiscekmis annesi zaten kizmazmis ona zaten uyariyormus oglunu.

Yahu bu cocuk dogduktan sonra o zaman cocugu önüne gelen pataklasin. Esim bana ben babam gibiyim karismam fln gibi seyler soyledi. Cunku kp asla cocuklari dayak yediginde cesaret edip komsularin ziline basmazmis. 1 keresinde 14 yasindaki kaynim 30 yasindaki komsularindan dayak yemis ama kp tartisma cikmasin tatsizlik olmasin diye cocugunun dayak yemesine goz yummus bir insan. Ama esim cocuk degil daha once bir cok kavgaya karismis korkak desem oda degil.

Cocugumuz doguncada onunla bu sekildemi ilgilenceksin dedim Evet dedi tersler gibi. Hala sinirlerim bozuluyor annesine soylesekte zaten bisey degismezmismis ne degisecekmismis. Karnimdakini bir tek ben dusunuyorum dedim cit yok. O konusmamizdan sonra tek kelime dahi etmedim yemek dahi pisirmedim. Alisverise goturdu beni istedigin bisey varmi dedi ben birsey istemiyorum dedim. kendisi artik bakti ben alisverisle ilgilenmiyorm biseyler aldi. Bakti benden cit yok gece yanima geldi seni seviyorum kiz dedi. Gene benden cit yok oyle sarildi bana ama ben hic kimildamadim uyumaya calistim gozlerimi bile acmadim.

Bana en cokta dogmamis cocuguma saygisi olmayan bir insana taviz vermemi beklemesin ben cocugumu sokakta bulmadim. Rabbim verdi tamam oldu bu cocuk istedik veya istemedik ama o suanda yasiyor benim karnimda. Ben evladima daha karnimdayken sahip cikmazsam kim cikacak. Esim baba olmayi hak etmiyor sizce yalnismi dusunuyorum ???

Back
X