- Konu Sahibi miniksercem000
Ama nasil ? Ne demeliyimKardeşinin yanında şımarmış, erkeklik gösterisi yapmış güya.eve gelince ne kadar kırıldığınızı belirtin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama nasil ? Ne demeliyimKardeşinin yanında şımarmış, erkeklik gösterisi yapmış güya.eve gelince ne kadar kırıldığınızı belirtin.
hareketlerine dikkat et yoksa fena olurKv kp bize 2 saat uzakliktaki hastanedeler kücük kaynim ameliyat oldugu icin. Kurban kestirmistik etleri paketlemek bana esime ve görümceme kaldi ve mecburen kayinvalidemlere gitmek zorunda kaldim.
Bugun etleri paketledikten sonra yola cikacaktik hastane ziyaretine. Bende dedimki paketleyip hazirlanalim. Görümcemde yanimizda tabi birden Esim sert bi tepki verdi. "Bi tane cakıcam simdi" dedi ve elini kaldirdi. Ne kadar bencilsin ben isten geldim uyicam dedi. Halbuki dun konusmustuk gidicez diye ve sabah uyumustu bi kac saat.
Hem bebegimizin dogumuda yaklasti ona kiyafetler alicaktik cunku kaldigimiz sehir pahali. Benim lafima bu kadar sinirlendi. Neyse kalkip ellerini yikamaya gitti. Geldiginde canim karicim ne guzel paketliyo dedi ben suratimi asinca dedi ne oldu? Nedemek 1 tane cakicam demek? dedim oda saka yaptim dedi. Sakadanda olsa boyle dememelisin dedim. Özür dilerim hadi bayyy yapti dalga gecer gibi. Sonra öbür odaya gidip uzandi. Görümcemde tabi bize bakti öyle.
Bu yaptigi hareketi bu sabahta kahvaltida yapti o zaman bisey demedim sustum ama görümcemin yaninda yapmasi beni cok rencide etti. Ona defalarca aman canim ne olursa olsun aramizda ailenin yaninda birbirimize iyi olalim diye uyarmistim. Esim bana vurmayi birakin el bile kaldirmadi bugune kadar.
Bende eve geldim sinirden o orda uzandi uyuyo. O gelince ona sizce ne demem gerekir???
Vallahi saatlerdir dusunmeye calsiiyorum pazartesi gideriz demisti görümcemle ikisi. Bugun yorgun oldugu icin ama pazartesi elbette gidebilirler abi kardes onlari tutan yok evde kalicam gitmicem zaten 1 kere ziyarete gittim simartmaya gerek yokİyi ki şunların bi şeyi var yani her şeyde bi üstünlük taslıyorlar. Ortada bi şey yokken böyle köpürüp taşan erkeklerden nefret ediyorum. Kendilerinden soğutuyorlar. Söyleyince de sen suçlu olursun soğumuycaksın çünkü, öküz gibi karşında böğürecek biz de onlara daha çok aşık olcaz bunu bekliyorlar. Yerinde olsam burnundan getiririm bugünü. Hem de hamilesin gitme hastaneye filan da. Senin bana saygın yoksa benim de ailene yok de
Cok ama cok rencide oldum bu 2. hareketi görümcemin yaninda dedigim gibi 1 keresindede ensemden tutup cekmisti beni yuru diye.Acaba erkeklik göstergesi amacıyla mı yaptı?
Yoksa şiddet meyilli mi?
Gerçekten kırıcı bir durum. .
"vurda göreyim " derdim. .
Cok ama cok rencide oldum bu 2. hareketi görümcemin yaninda dedigim gibi 1 keresindede ensemden tutup cekmisti beni yuru diye.
Hayir ama bazen onu taniyamiyorum. Dun cok baska biriydi sarildi ben yemek yaparken habersizce gelip öptü beni fln.Eşiniz normalde de böyle mi?
Agresif davranış biçimleri var mı?
Hayir ama bazen onu taniyamiyorum. Dun cok baska biriydi sarildi ben yemek yaparken habersizce gelip öptü beni fln.
Ama bazende boyle cok sacma sapan hareketlerde bulunuyor kiriyor beni bide odun olmasa keske kirdigini ben yuzune soylemesem hic farketmiyor yada suratimi iyice asarsam fark ediyo
Bende demek isterdim. ama sirf bunlar kavga ediolar diye sevindirmek istemedim gòrümcemi.Tam da görümcenin yanında ağzının payını vereceksin ki bir daha yapamasin.
Şu saatten sonra ne yapsam benim içim sogumazdi yani. Tam da beni bozduğu ortamda bozmadan rahat etmem ben.
Bana diyecek bir tane çakcam diye. BAna bak bana elalemin yanında artistlik yapma alırım o Havanı yer mekan bakmam iyi bilirsin! Derim o öldürücü bakışım da yeterli ona zaten.
Bende demek isterdim. ama sirf bunlar kavga ediolar diye sevindirmek istemedim gòrümcemi.
Kv kp bize 2 saat uzakliktaki hastanedeler kücük kaynim ameliyat oldugu icin. Kurban kestirmistik etleri paketlemek bana esime ve görümceme kaldi ve mecburen kayinvalidemlere gitmek zorunda kaldim.
Bugun etleri paketledikten sonra yola cikacaktik hastane ziyaretine. Bende dedimki paketleyip hazirlanalim. Görümcemde yanimizda tabi birden Esim sert bi tepki verdi. "Bi tane cakıcam simdi" dedi ve elini kaldirdi. Ne kadar bencilsin ben isten geldim uyicam dedi. Halbuki dun konusmustuk gidicez diye ve sabah uyumustu bi kac saat.
Hem bebegimizin dogumuda yaklasti ona kiyafetler alicaktik cunku kaldigimiz sehir pahali. Benim lafima bu kadar sinirlendi. Neyse kalkip ellerini yikamaya gitti. Geldiginde canim karicim ne guzel paketliyo dedi ben suratimi asinca dedi ne oldu? Nedemek 1 tane cakicam demek? dedim oda saka yaptim dedi. Sakadanda olsa boyle dememelisin dedim. Özür dilerim hadi bayyy yapti dalga gecer gibi. Sonra öbür odaya gidip uzandi. Görümcemde tabi bize bakti öyle.
Bu yaptigi hareketi bu sabahta kahvaltida yapti o zaman bisey demedim sustum ama görümcemin yaninda yapmasi beni cok rencide etti. Ona defalarca aman canim ne olursa olsun aramizda ailenin yaninda birbirimize iyi olalim diye uyarmistim. Esim bana vurmayi birakin el bile kaldirmadi bugune kadar.
Bende eve geldim sinirden o orda uzandi uyuyo. O gelince ona sizce ne demem gerekir???
benimkide bazen vok agrasef oluyo ama cok merhabetli bazen sinirlendiginde cok agir seyler soyluyo sonra seni cok seviyorum diyo hasta oldugumda iyilesim diye her turlu seyi yapiyo bir yerimi vursam acidimi diyo yada isteyken yemegini yedimmi diyo anlamiyorum ben bu adamlariBi seferinde benimki bana hastanede bağırdı, eve geldim açtım camı bağıra bağıra ağladım atacam kendimi dedim korkudan işe bile gidemedi bırakıp :) O korkuyu ver biraz. Yoksa höt hötlükleri bitmiyo. Ben de canımdan bezdim artık. İki gün iyi oluyorlar sonra en ufak aksaklıkta öküzlüğe devam. Ben iğne olurken başımda ağlayan adam en ufak şeyde bağırıp kızabiliyor anlamıyorum bunlar niye böyle. Eminim senin eşinin sevgisinden şüphen yoktur merhametlidir ama bu agresiflikleri bütün iyi tarafları gölgeliyor