• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi tane çakıcam simdi :(

Yalnızken yada başkasının yanında ne farkeder ki Allah aşkına Şaka yapacak milyon tane şey var eşinizin şakaları niye şiddet ve aşağılama tarzında acaba bunu bi düşünün derim ben Kaldırdığı o elin bir gün suratınızda patlamaması için lütfen alın karşınıza net kendinizden emin kararlı bir şekilde tek laf edin " O el bana birdaha sebep ne olursa olsun kalkarsa olacakların sorumlusu sensin" deyin başkada tek kelime etmeyin cvp vermesine izin vermeyin ve kapatın konuyu derim ben

Kv kp bize 2 saat uzakliktaki hastanedeler kücük kaynim ameliyat oldugu icin. Kurban kestirmistik etleri paketlemek bana esime ve görümceme kaldi ve mecburen kayinvalidemlere gitmek zorunda kaldim.

Bugun etleri paketledikten sonra yola cikacaktik hastane ziyaretine. Bende dedimki paketleyip hazirlanalim. Görümcemde yanimizda tabi birden Esim sert bi tepki verdi. "Bi tane cakıcam simdi" dedi ve elini kaldirdi. Ne kadar bencilsin ben isten geldim uyicam dedi. Halbuki dun konusmustuk gidicez diye ve sabah uyumustu bi kac saat.
Hem bebegimizin dogumuda yaklasti ona kiyafetler alicaktik cunku kaldigimiz sehir pahali. Benim lafima bu kadar sinirlendi. Neyse kalkip ellerini yikamaya gitti. Geldiginde canim karicim ne guzel paketliyo dedi ben suratimi asinca dedi ne oldu? Nedemek 1 tane cakicam demek? dedim oda saka yaptim dedi. Sakadanda olsa boyle dememelisin dedim. Özür dilerim hadi bayyy yapti dalga gecer gibi. Sonra öbür odaya gidip uzandi. Görümcemde tabi bize bakti öyle.

Bu yaptigi hareketi bu sabahta kahvaltida yapti o zaman bisey demedim sustum ama görümcemin yaninda yapmasi beni cok rencide etti. Ona defalarca aman canim ne olursa olsun aramizda ailenin yaninda birbirimize iyi olalim diye uyarmistim. Esim bana vurmayi birakin el bile kaldirmadi bugune kadar.

Bende eve geldim sinirden o orda uzandi uyuyo. O gelince ona sizce ne demem gerekir???
hareketlerine dikkat et yoksa fena olur

çarpacam derken ben sana çakmayayım bir tane de

İyi ki şunların bi şeyi var yani her şeyde bi üstünlük taslıyorlar. Ortada bi şey yokken böyle köpürüp taşan erkeklerden nefret ediyorum. Kendilerinden soğutuyorlar. Söyleyince de sen suçlu olursun soğumuycaksın çünkü, öküz gibi karşında böğürecek biz de onlara daha çok aşık olcaz bunu bekliyorlar. Yerinde olsam burnundan getiririm bugünü. Hem de hamilesin gitme hastaneye filan da. Senin bana saygın yoksa benim de ailene yok de

Acaba erkeklik göstergesi amacıyla mı yaptı?
Yoksa şiddet meyilli mi?

Gerçekten kırıcı bir durum. .

"vurda göreyim " derdim. .:KK12:

İyi ki şunların bi şeyi var yani her şeyde bi üstünlük taslıyorlar. Ortada bi şey yokken böyle köpürüp taşan erkeklerden nefret ediyorum. Kendilerinden soğutuyorlar. Söyleyince de sen suçlu olursun soğumuycaksın çünkü, öküz gibi karşında böğürecek biz de onlara daha çok aşık olcaz bunu bekliyorlar. Yerinde olsam burnundan getiririm bugünü. Hem de hamilesin gitme hastaneye filan da. Senin bana saygın yoksa benim de ailene yok de
Vallahi saatlerdir dusunmeye calsiiyorum pazartesi gideriz demisti görümcemle ikisi. Bugun yorgun oldugu icin ama pazartesi elbette gidebilirler abi kardes onlari tutan yok evde kalicam gitmicem zaten 1 kere ziyarete gittim simartmaya gerek yok

guya erkeklık yapmıs
bırıde ona demelı aynıs seyı cakıcam bıtane dıye

Eşiniz normalde de böyle mi?
Agresif davranış biçimleri var mı?
Hayir ama bazen onu taniyamiyorum. Dun cok baska biriydi sarildi ben yemek yaparken habersizce gelip öptü beni fln.

Ama bazende boyle cok sacma sapan hareketlerde bulunuyor kiriyor beni bide odun olmasa keske kirdigini ben yuzune soylemesem hic farketmiyor yada suratimi iyice asarsam fark ediyo

Sen bi cakarsin, ben iki deseydin keske. Bu ne ya. Bu koca milleti neden ailesinin yaninda erkeklik taslamaya calisir ki.

Konusma valla. İyi bi trip at. Yoksa tekrarlar devamli. Şuna bak ya. Senin yerine ben sinirlendim iyi mi :KK70:

Tam da görümcenin yanında ağzının payını vereceksin ki bir daha yapamasin.
Şu saatten sonra ne yapsam benim içim sogumazdi yani. Tam da beni bozduğu ortamda bozmadan rahat etmem ben.

Bana diyecek bir tane çakcam diye. BAna bak bana elalemin yanında artistlik yapma alırım o Havanı yer mekan bakmam iyi bilirsin! Derim o öldürücü bakışım da yeterli ona zaten.

Hayir ama bazen onu taniyamiyorum. Dun cok baska biriydi sarildi ben yemek yaparken habersizce gelip öptü beni fln.

Ama bazende boyle cok sacma sapan hareketlerde bulunuyor kiriyor beni bide odun olmasa keske kirdigini ben yuzune soylemesem hic farketmiyor yada suratimi iyice asarsam fark ediyo

Evet kırılmakta haklısın canım. .

Bunlar ailelerinin yanında artistleşiyo valla. ailesinde de kadına hakettiği değer verilmiyosa bakın ben bozmadım kendimi imajı çizmeye çalışıyorlar. Ben o imajını yerlere serdim hastanede yatıyoken eşim. Annesinin yanında saçma sapan davranıyodu daha önce de bin kere ikaz ettim hastanede de artık Son damla oldu açtım ağzımı yumdum gözümü, sonra herkesin yanında defalarca özür diledi imaj falan kalmadı x

Tam da görümcenin yanında ağzının payını vereceksin ki bir daha yapamasin.
Şu saatten sonra ne yapsam benim içim sogumazdi yani. Tam da beni bozduğu ortamda bozmadan rahat etmem ben.

Bana diyecek bir tane çakcam diye. BAna bak bana elalemin yanında artistlik yapma alırım o Havanı yer mekan bakmam iyi bilirsin! Derim o öldürücü bakışım da yeterli ona zaten.
Bende demek isterdim. ama sirf bunlar kavga ediolar diye sevindirmek istemedim gòrümcemi.

Bi seferinde benimki bana hastanede bağırdı, eve geldim açtım camı bağıra bağıra ağladım atacam kendimi dedim korkudan işe bile gidemedi bırakıp :) O korkuyu ver biraz. Yoksa höt hötlükleri bitmiyo. Ben de canımdan bezdim artık. İki gün iyi oluyorlar sonra en ufak aksaklıkta öküzlüğe devam. Ben iğne olurken başımda ağlayan adam en ufak şeyde bağırıp kızabiliyor anlamıyorum bunlar niye böyle. Eminim senin eşinin sevgisinden şüphen yoktur merhametlidir ama bu agresiflikleri bütün iyi tarafları gölgeliyor

Kv kp bize 2 saat uzakliktaki hastanedeler kücük kaynim ameliyat oldugu icin. Kurban kestirmistik etleri paketlemek bana esime ve görümceme kaldi ve mecburen kayinvalidemlere gitmek zorunda kaldim.

Bugun etleri paketledikten sonra yola cikacaktik hastane ziyaretine. Bende dedimki paketleyip hazirlanalim. Görümcemde yanimizda tabi birden Esim sert bi tepki verdi. "Bi tane cakıcam simdi" dedi ve elini kaldirdi. Ne kadar bencilsin ben isten geldim uyicam dedi. Halbuki dun konusmustuk gidicez diye ve sabah uyumustu bi kac saat.
Hem bebegimizin dogumuda yaklasti ona kiyafetler alicaktik cunku kaldigimiz sehir pahali. Benim lafima bu kadar sinirlendi. Neyse kalkip ellerini yikamaya gitti. Geldiginde canim karicim ne guzel paketliyo dedi ben suratimi asinca dedi ne oldu? Nedemek 1 tane cakicam demek? dedim oda saka yaptim dedi. Sakadanda olsa boyle dememelisin dedim. Özür dilerim hadi bayyy yapti dalga gecer gibi. Sonra öbür odaya gidip uzandi. Görümcemde tabi bize bakti öyle.

Bu yaptigi hareketi bu sabahta kahvaltida yapti o zaman bisey demedim sustum ama görümcemin yaninda yapmasi beni cok rencide etti. Ona defalarca aman canim ne olursa olsun aramizda ailenin yaninda birbirimize iyi olalim diye uyarmistim. Esim bana vurmayi birakin el bile kaldirmadi bugune kadar.

Bende eve geldim sinirden o orda uzandi uyuyo. O gelince ona sizce ne demem gerekir???

maalesef çoğu erkek böyle bence bunu yapanlar pasif insanlar başkalarının yanında sana diklenip egosunu tatmin ediyor benim de en çok kızdığım konu bu başkalarının yanında tartışıp sesini yükseltmek dünyam başıma yıkılıyor böyle olunca sinir oluyorum en çokta yanımdakinin tepkisiz kalmasına kızıyorum bazen kalbim çok kırılıyor saatlerce konuşmuyorum bazen de 3 günlük dünyada ne gerek var saatlerce küs kalmaya diyorum aslında hep alttan alarak kaybediyoruz neyse ki suçlu olduğunda oda alttan almayı biliyor yoksa uzattıkça evlilik yıpranıyor

Su saate kadar daha orda uyuyor ne var yani evimizde uyusa o kadarmi uykusuz. Butun cumartesini uyuyarak gecirdi bense evde yim butun gun. Gece gelcek hic konusmicam cunku bu seferde benim uykum olcak zaten hic konusmicam asagiladi beni resmen.

Bi seferinde benimki bana hastanede bağırdı, eve geldim açtım camı bağıra bağıra ağladım atacam kendimi dedim korkudan işe bile gidemedi bırakıp :) O korkuyu ver biraz. Yoksa höt hötlükleri bitmiyo. Ben de canımdan bezdim artık. İki gün iyi oluyorlar sonra en ufak aksaklıkta öküzlüğe devam. Ben iğne olurken başımda ağlayan adam en ufak şeyde bağırıp kızabiliyor anlamıyorum bunlar niye böyle. Eminim senin eşinin sevgisinden şüphen yoktur merhametlidir ama bu agresiflikleri bütün iyi tarafları gölgeliyor
benimkide bazen vok agrasef oluyo ama cok merhabetli bazen sinirlendiginde cok agir seyler soyluyo sonra seni cok seviyorum diyo hasta oldugumda iyilesim diye her turlu seyi yapiyo bir yerimi vursam acidimi diyo yada isteyken yemegini yedimmi diyo anlamiyorum ben bu adamlari

Back
X