Göz Çevresi Bakımı Bi Şuna Bakarmısnız??

Gamze_Belinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
2.529
1.907
Kızlar 2 ürün Keşfettim bana bilgi verirmisiniz hangisini alim makyajdan önce kapatıcı olarak kullanmam için göz altım için??

Belki de kadınların makyajda en vazgeçemediği ürün olan kapatıcı dalında ise ödül Bobbi Brown‘a gitti. Creamy Concealer Kit markanın bu yıl Türkiye’de en çok satan ürünü. Gözaltı halkalarını ve koyulukları kapatıyor, pudraysa kapatıcıyı sabitliyor. 53 TL.

.

Birde bu varr mac studio finish concealer

alanlar çok memnun bakın yoruma
Kullanımı: Öncelikle göz çevresi ve yüzün geri kalan tüm sorunları için ama ben daha çok gözler için kullanıyorum. Süper. Daha önce Studio Sculpt kullandım ve o maske gibi durdu, toplandı, kepeklendi, artık daha ne yapabilir derken bir de aktı. Hemen geri götürüp bununla değiştirdim. Öncelikle iyice nemlendirmek gerekiyor. Son derece kapatıcı. Ustune hafif bir de pudra çekiyorum, gözaltı morluğundan eser kalmıyor. Gayet de doğal duruyor.

bu fırçayla uygulanışı

buda ürün

Son düzenleme:
Canım güzel bişiye benziyormuş Sevil Kozmetik ya da Tekin Acar'da yok mu? Sormadın mı?

Tatlım şuan için çıkamıyorum dışarı malesef sol ayak arak kemiğim çatladığı için alçıda ayağım

cnm laura mercier secret concelaera da bak,o da çok beğeniliyor.bir de bunun undercover pot versiyonu var,içinde hem secret concealer,hem yüz için kapatıcı hem de sabitleyici pudrası var bak şu linkte çok güzel anlatılmış ve kullananlar da çok memnun

Laura Mercier : UnderCover Pot | Just Makeup

canım yardımların için sağol gerçekten... alçım perşembe günü alınıyor ben c.tesi bi bakırköyün yolunu tutim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…