bi hafta da aşk olur ama sevgi olmaz canım yerimseniben oda ya bunu farketmiştir ömür boyu sevip sevemeyecegi bilmediğinin farkına varmıştır..yada aşkı bitmiştir geriye de bişey kalmadıgı için..a.s iyisimi zamana bırak ama bence pek güvenme hiç salim birinin yapacagı şeylere benzemiyor bunlar yasakkelime
gizli nikah felan??
niyetinin iyi olduguna emin misin?
senden beklediklerini bulamadigi icin sogudugunu hic dusundun mu?
bence bu kisim onemli.
hepğinize tşk ederim.uzun zamandır bakmıyodum buraya.şuanda devam ediyoruz.gizli nikah işini de hallettik.işi gücü yok doğru düzgün iş kurması zaman alacak.bu yüzden böyle bi teklifte bulunmuşş.ama anlaştık.adam gibi herşeyi ayarlayınca doru düzgün tanışckmış ailemle.:)çok başka şeyler oldu.ama sonunda tekrar başladık.çok fazla kavga ediyoruz.nedeni ilgisizliği.ben sürekli kızıyorum arayıp sormuyosun diye.o da hergün msnde konuşuyoruz telefona gerek yok diyo.kaç kere söyledim kont almıyo.sıkıyorum biraz.o zaman da dediğim gibi kavga ediyoruz.iyi davranırsam anlayışlı olursam benden iyisi yok.diğer türlü sıkıyon bunaltıyon diyip duruyo.katlanamıyorum artık.ama bırakmak da istemiyorum.sevdiğimden yada aşkımdan değil.zaten bu kadar kısa zamanda olmaz da.sadece hoşlanıyorum.ama kötü bi ilişkiden çıkıp onla tanıştım ve hep moralimin düzelmesini sağladı.onu üzmek istemiyorum eğer gerçekten kişiliği buysa.bilmiyorum ne yapıcam.kavga ettiğimizde de hep ben düzeltmeye çalışıyorum olayları.belki de bi soraki kavgada bırakmam lazım...
ooff delircem ya.bu kez abarttı.aradım msne girmesi için.2 saat sonra şimdi girsem de konuşamayız dedi.elleri mürekkepliymiş.işleri varmış.olsun aç msni en azındn camden görürüm dedim(ah kafam niye söylüyosam,şımardı iyice) zeynep giremem şimdi dedi.(kızınca ismimle hitap eder) ne kızıon yine ya dedim.üstüm e geliyon yine ellerim mürekkepli diyorum bilmem ne diyo.delirtecek.ya ben üstüne mi gitmişim cidden.hayır suç bende mi.tamam onu tanıdım artık.hiç bi şekilde yapamam dediği şeyi ikinci kez sölememek lazım.deliriyo yoksa.ama bu kez bişey demedim yaa.ben mi suçluyum.
şimdi girsem de konuşamayız dedi.ben de sandım ki hani razıysan giriyim gibisinden söyledi.öyle bi tonla söyledi gibi geldi.ah ne biliyim.söylemez olaydım.