bi sorum var!

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
merabalar.size bi sorum var.biriyle bi ilişkiye başladım.çocuk beni önceden tanıyormuş.1 hafta bile olmadı belki.ama beni gerçekten seviyor gibiydi.ama ilk haftadan abarttık olayı.evlilik falan dedi.hatta evlenecek param yok şuanda dedi.gizli bi nikah yapalım.sonra para biriktiriyim ailelerimizin önünde de nikah tazeleriz dedi.beni kaybetmekten de çok korkuyordu.her fırsatta sana aşığım falan diyordu.ilk haftadan aşk olmaz demeyin.o beni eskiden tanıyormuş çünkü.sonra dün birden değişti.konuiştuk.ne istiyorsun ayrılmak falan mı dedim.yeterince tanımıyorsun beni dedi.yaptığı şeyler hoşuma gitmiyordu farkındaydı o da üzülüp kızdığımın.herşeye sil baştan başlayalım.birbirimizi tanıyınca adını koyalım ilişkinin dedi.anlayamadım.sonuçta bana deli gibi aşığım diyen de oydu.sordum istemiyor musun yoksa gerçekten hızlı gittiğimiz mi rahatsız etti dedim.seviyorum aşığım diyor.sizce ne olabilir.bu bi bahane midir yoksa cidden seviyor ama mantıklı düşünmeye mi çalışıyordurbenneyaptımki

hıım zor bir durum ama acıkcası ben pek anlayamadım...
bence asıktı ve askının heyecanını cabucak yirdi ve ayrılmak istiyor...
baska bahanelere sıgınmaya calısıyor

Dediği kadar aşık olsa böle bişi yapamaz bence,aşk insana neler neler yaptırıyor kaldı ki yan çizmiş resmen kıvırmış gibi,dedikleri çok mantıksız geldi bana

bi hafta da aşk olur ama sevgi olmaz canım yerimseniben oda ya bunu farketmiştir ömür boyu sevip sevemeyecegi bilmediğinin farkına varmıştır..yada aşkı bitmiştir geriye de bişey kalmadıgı için..a.s iyisimi zamana bırak ama bence pek güvenme hiç salim birinin yapacagı şeylere benzemiyor bunlar yasakkelime

bi hafta da aşk olur ama sevgi olmaz canım yerimseniben oda ya bunu farketmiştir ömür boyu sevip sevemeyecegi bilmediğinin farkına varmıştır..yada aşkı bitmiştir geriye de bişey kalmadıgı için..a.s iyisimi zamana bırak ama bence pek güvenme hiç salim birinin yapacagı şeylere benzemiyor bunlar yasakkelime

noktası virgülüne hatta ifadelerine kadar katılıyorum... Her aşığım diyene inancaksan kafan daha çoook karışır... bence sen otur bi düşün ... bunuda fazla sorun yaratma kendine durum açık çünkü... kimseye kendinden fazla değer verme... yerimseniben umarım hallolur herşey a.s.

bir hafta bile olmamış... ne evliliğinden bahsedilebilir ki... tamam o seni tanıyomuş önceden... peki sen?
tanımadığın biriyle evlilik kararını düşünmek için çok erken değil mi? bence tanımadan karar verme...

gizli nikah felan??
niyetinin iyi olduguna emin misin?
senden beklediklerini bulamadigi icin sogudugunu hic dusundun mu?
bence bu kisim onemli.

1 haftada aşk da olur sevgide olur herbişey olur da evlilik olmaz hele gizli nikah neymiş

şöyle bi sirkelen kendine gel :enbuyukkk:

bu aşk değil bence senden almak istediğini almak için gizli nikah falan demiş sende yapmayınca kıvırmaya başlamış sakın böyle kişilere kanma bitanem sevgisinden emin olmadın kişiyle nikah falanda yapma ailenden habersiz hiç yapma genede karar senin canım

gizli nikah felan??
niyetinin iyi olduguna emin misin?
senden beklediklerini bulamadigi icin sogudugunu hic dusundun mu?
bence bu kisim onemli.

arkadaşıma katılıyorum bende okuyunca aynen böyle düşündüm.
gizli nikah yapalım ailelere söylemeyelim mantıklı şeyler değil bunlar....
dikkatli ol derim....CADIARZU

hepğinize tşk ederim.uzun zamandır bakmıyodum buraya.şuanda devam ediyoruz.gizli nikah işini de hallettik.işi gücü yok doğru düzgün iş kurması zaman alacak.bu yüzden böyle bi teklifte bulunmuşş.ama anlaştık.adam gibi herşeyi ayarlayınca doru düzgün tanışckmış ailemle.:)çok başka şeyler oldu.ama sonunda tekrar başladık.çok fazla kavga ediyoruz.nedeni ilgisizliği.ben sürekli kızıyorum arayıp sormuyosun diye.o da hergün msnde konuşuyoruz telefona gerek yok diyo.kaç kere söyledim kont almıyo.sıkıyorum biraz.o zaman da dediğim gibi kavga ediyoruz.iyi davranırsam anlayışlı olursam benden iyisi yok.diğer türlü sıkıyon bunaltıyon diyip duruyo.katlanamıyorum artık.ama bırakmak da istemiyorum.sevdiğimden yada aşkımdan değil.zaten bu kadar kısa zamanda olmaz da.sadece hoşlanıyorum.ama kötü bi ilişkiden çıkıp onla tanıştım ve hep moralimin düzelmesini sağladı.onu üzmek istemiyorum eğer gerçekten kişiliği buysa.bilmiyorum ne yapıcam.kavga ettiğimizde de hep ben düzeltmeye çalışıyorum olayları.belki de bi soraki kavgada bırakmam lazım...

ooff delircem ya.bu kez abarttı.aradım msne girmesi için.2 saat sonra şimdi girsem de konuşamayız dedi.elleri mürekkepliymiş.işleri varmış.olsun aç msni en azındn camden görürüm dedim(ah kafam niye söylüyosam,şımardı iyice) zeynep giremem şimdi dedi.(kızınca ismimle hitap eder) ne kızıon yine ya dedim.üstüm e geliyon yine ellerim mürekkepli diyorum bilmem ne diyo.delirtecek.ya ben üstüne mi gitmişim cidden.hayır suç bende mi.tamam onu tanıdım artık.hiç bi şekilde yapamam dediği şeyi ikinci kez sölememek lazım.deliriyo yoksa.ama bu kez bişey demedim yaa.ben mi suçluyum.

hepğinize tşk ederim.uzun zamandır bakmıyodum buraya.şuanda devam ediyoruz.gizli nikah işini de hallettik.işi gücü yok doğru düzgün iş kurması zaman alacak.bu yüzden böyle bi teklifte bulunmuşş.ama anlaştık.adam gibi herşeyi ayarlayınca doru düzgün tanışckmış ailemle.:)çok başka şeyler oldu.ama sonunda tekrar başladık.çok fazla kavga ediyoruz.nedeni ilgisizliği.ben sürekli kızıyorum arayıp sormuyosun diye.o da hergün msnde konuşuyoruz telefona gerek yok diyo.kaç kere söyledim kont almıyo.sıkıyorum biraz.o zaman da dediğim gibi kavga ediyoruz.iyi davranırsam anlayışlı olursam benden iyisi yok.diğer türlü sıkıyon bunaltıyon diyip duruyo.katlanamıyorum artık.ama bırakmak da istemiyorum.sevdiğimden yada aşkımdan değil.zaten bu kadar kısa zamanda olmaz da.sadece hoşlanıyorum.ama kötü bi ilişkiden çıkıp onla tanıştım ve hep moralimin düzelmesini sağladı.onu üzmek istemiyorum eğer gerçekten kişiliği buysa.bilmiyorum ne yapıcam.kavga ettiğimizde de hep ben düzeltmeye çalışıyorum olayları.belki de bi soraki kavgada bırakmam lazım...

ooff delircem ya.bu kez abarttı.aradım msne girmesi için.2 saat sonra şimdi girsem de konuşamayız dedi.elleri mürekkepliymiş.işleri varmış.olsun aç msni en azındn camden görürüm dedim(ah kafam niye söylüyosam,şımardı iyice) zeynep giremem şimdi dedi.(kızınca ismimle hitap eder) ne kızıon yine ya dedim.üstüm e geliyon yine ellerim mürekkepli diyorum bilmem ne diyo.delirtecek.ya ben üstüne mi gitmişim cidden.hayır suç bende mi.tamam onu tanıdım artık.hiç bi şekilde yapamam dediği şeyi ikinci kez sölememek lazım.deliriyo yoksa.ama bu kez bişey demedim yaa.ben mi suçluyum.

Valla arkadaşım bence bu adamı unut sen...:nazar:
Şimdi vazgeçmiş bile olsa da gizli nikah teklifi ile gelen adamdan hayır gelmez..:kızgın:
2. problemine gelince,adam konuşamayız,işim var dediği halde senin onu illa msn'e çağırmanı hiç anlamadım zaten..:sm_confused:

şimdi girsem de konuşamayız dedi.ben de sandım ki hani razıysan giriyim gibisinden söyledi.öyle bi tonla söyledi gibi geldi.ah ne biliyim.söylemez olaydım.

şimdi girsem de konuşamayız dedi.ben de sandım ki hani razıysan giriyim gibisinden söyledi.öyle bi tonla söyledi gibi geldi.ah ne biliyim.söylemez olaydım.

Neyse artık olan olmuş..
Bir dahaki sefere ısrar etmezsin..:sm_confused:
Ama bu adam pek hayırlı gelmedi benim gözüme valla ne yalan söylüyeyim..:nazar:
Neyse; herşey gönlünce olsun inşallah:Saruboceq:

ya valla bilmiyorum çok kararsız kaldım bende.nese zamanla görücez hayırlı mı hayırsız mı....teşekkürler yorum için.

biraz çek kendini üstüme geliyosun demiş ya, hem niye böyle davranıyosun derse üsütne gelmiyorum işte dediğini yapıyorum dersin...

teşekkürler en mantıklısı bu.zaten son günlerde iyice bozdu sinirimi.sürekli bi tavır bi sinir.işleri yoğun.2 işte çalışıyo.onun için de stresli ama sonuçta ben aynı durumda olsm ondan çıkarmazdm acısını.bide yurtdışına çalıişmaya gidicem diye tutturdu zaten.gitsn bakalım.zaten aynı şehirde olmamızın bi faydası yok.buluşamıyoruz bile.

X