- 27 Mart 2013
- 116
- 7
- 68
- Konu Sahibi enguzelruyam
arkadaşlar bebegım 65 günlük emzırıyorum baslarda sarılıktan dolayı hastanede hemsıreler mamayı dayadılar çocuğuma sonra tabı emmeyince de sutum azaldı ılk zamanlar hep azdı ama arttırmak ıcın uygulamadığım metod kalmadı en onemlısı beslenme.beslenmeme cok dıkkat edıyorum ac kaldığım an bı azalma oluyo hıssedıyorum. mamayı vermeyı kestım hastaneden gelınce zorla da olsa sureklı emzırdım doymadığı zamanlarda oluyodu tabı ama emzırdım sutumu arttırmak ıcın herseyı yaptım . bır aydır da sutum gayet ıyı bebegım geregınden fazla kılo almış. benım sorum şöyle. dun gogsumun bırınde çatlama oldu çocuğa vermek ıstemedım ama sutumu sağdım bı sağmada 40 ml sut geldı dıgerınıde sağdım toplamda 60 ml sut çıkardım yorulduğum ıcın bıraktım cunku elımle sağıyordum makıne ıle deıl sızce sut mıktarı normalmı bı sağmada ?? belkı devam etseydim sağmaya bıraz daha fazla olabılırdı.ama yorulunca bırakıverdim sızce yetıyo mudur sutum bebeğe arkadaşlar ya lütfen bı bılgı veın. bı de bırını emerken dıger göğsümden sut akmıyor eltım sutun az dıyo dıgerınden akmıyosa dıye sart mı böyle bı durum olması. bebegım doymasa ağlar huzursuz olur ama hıcbı huzursuzluk yok emıyo uyuyo. kılo alımı da ıyı bı aydınlatın benı yenı anneyım cok pınpırıklı davranıyorum bu yüzden kocamla bıle tartışıyoruz artık cok takıntılı olduğum ıcn
Son düzenleme: