bi sorum olucak kızlarr

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
şimdi bu kira öder gibi ev sahibi oluyomuş mesela önden bi peşinat yatırıp geri kalanını taksitle ödüyomuşuz istanbul anadolu yakasında bu şekilde yapan firmalar felan var mı yada bu nasıl oluyo bileniniz bilgi verirse sevinirim :/

şimdi bu kira öder gibi ev sahibi oluyomuş mesela önden bi peşinat yatırıp geri kalanını taksitle ödüyomuşuz istanbul anadolu yakasında bu şekilde yapan firmalar felan var mı yada bu nasıl oluyo bileniniz bilgi verirse sevinirim :/

ben de araştırıyorum avrupa yakasında emin evim e gittim 120000 tl için peşinatsız 1500 tl ödemeli bir plan yaptılar çekilişli olanda ödeme evi alınca 1900 tl ye çıkıyor diğer sistemde aylık sabit ve ev 40 ay sonra veriliyor.Bir ev daha aldık Pusula inşaattan o ise aylık sabir 1300 tl peşinat 20000 tl verdik ama şirket mutlaka güvenilir olmalı bizim avrupa yakasında 18 şirket in inşaati ddurduruldu çok iyi araştır ayrıca şikayet yaz şirketin ismini kullanarak alacağın şirket için şikayet var mı googledan araştır

TOKİ'ninde böyle bir projesi var internetten bak istersen canım devam eden projelerine gelir durumuna göre aylık ödeme şekilleri var tek sorun merkeze uzak bir yerlerde oluşu..

Bizim akrabalarda esenyurt kiptaş'dan aldılar ama işlerine uzak birde yol parası çıktı o yüzden dedim ben yatırım için alınacaksa tabiki uzak yerler daha da değerlenir ama oturmak içinse önce ulaşım akla gelir.. :-) Hayırlı olsun sizinde eviniz..

20.000 peşinat yada 30.000 peşinatla aylık 500 olucak şekilde yapmazlar mı yaa :/ bide kartal çevresi olmalı eşimin iş yeri bu tarafta iyice kafam karıştı

İnşaat şirketlerini araştırın canım inşallah bulursunuz gönlünüze göre..Bence o fiyata olabilir uygun çünkü ödemelerin..

teşekkürler cevap attıın için bakalım inşAlah bulursak çok iyi olucak çünkü 500 kira veriyoz ve kendi evimiz olursa hiç değilse rahatça otururz :KK43: dua et ne oolur

bunu artık biçok firma uyguluyo inşaat firması bankayla anlaşıyor yne banka kredileriyle oluyo banka evin %75 lik ücretini veriyo sendende %25 lik kısmını peşin olarak yatırmanı istiyor.

ve 120 aya kadar vade yapılıyor

ya em,n evime baktık ama iyi bi araştırma yapıcaz daha bakalım bi gelişme olursa size haber edeceğim çok tşk ederimmmm ilgilendiğin içinnn çokk

X