Benimde böyle olmuştu insan nasıl sinir oluyor dimi
ya bende anlamamki bakıyım
sadece şunları gördüm canım açık temiz yolların var, biriyle karşılıklı bi konuşman olucak sanırım, güzel bi konuşma yani kötü değil
için sıkılmış çok, birde bişey var kısmetmi desem çok güzel bişey ama yorumlayamadım , birde bir istedğin bişey var sanırım onunda olmasına az kalmış gibi
vallahi bende çat pat biliyorum zorladım zorladım bu kadar bildim
azcık daha zorlıyım dedm ama bak diorum iddali değilim hiç çat pat yani :)
dedikodular var, birde bi haber gelicek ama daha vakti var
bi kadın gördüm çok düşünüyo kafasında sürekli bişeyler var
bi kadın daha gördüm aam çok yorumlayamadım onu elleri yukarda sanırım dua ediyor ve istekleri olucak gibi. sıkıntının ortasına çökmüş ama sonu iyi.
ne sıkıntın var bilmiyorum ama inşallah bütün sıkıntılarından arınırsın canım benm , Allah bütün dualarını kabul etsin herşeyi gönlüne göre versin inşallah
Büyük sıkıntılardan sonra birleşmiş bir çift görüyorum. Ya yuva kuracaklar ya huzuru kalmamış yuvalarına huzur ve dirlik gelecek.
İki yerde gördüm çifti. Büyük bir aşk çepheriyle cevrelenmiş ilkinde; ikincisinde yurdun (yatak/yuva) içinde birbirini sarmış.
Ama bir inat var ortada. Bir an önce kurtulmak lazım o inattan.
Çok kısmetler gelmiş size, ama eteklerinizden akıp gitmişler.
Uzmanı değilim ama arada geliyor böyle
cnm hissetigim 3 kişi var bu falda birinde m birince a birindede e var bunlardan biri sensin sanki bi kararsızılık bi sıkıntı var bi konuyla ilgili bi karmasadasın böle karar veremiyorsun gibi hissettim kafanda iki kişi kapısıyo gibi diyelim birini üzmüssün yada üzüceksin bi konusma esnasında. iki cocuklu bi anne baba gördüm bu ara bi sıkıntı var onların üzerinde konum degişikligi yapabilirler. hane içindede bi takım sıkıntılar gördüm. nasıl oldu bilmiyorum karsılıklı olmayınca hissedimiyo tam elimden gelen bu cnm :)