Evet çok haklısınız. Sorun aslında neden bu duyguları gerçekte hiç tatmadığımBir omur ruyalarinda ki adamla yasayabilir misin.. :)
Ruyalarda bulus bulus nereye kadar ? :)
Bilinc alti iste :)
Kızlar merhaba
Ben sadece lise3 teyken birine aşık olmuştum hem de sırılsıklam. Onda da karşılığını alamadım vs. Geri kalan hep hoşlantı oldu. Hiç sevemedim bile kimseyi. Şimdi sözlüyüm 23 mayısta nişanım var. Derdime gelecek olursak rüyalarımda hep daha önce görmediğim aynı kişiye aşık oluyorum onunla karşılaşıyoruz gözleri mavi(sözlümün de mavi ama o değil kesinlikle) ben yabancı diye tahmin ederken Azerbaycanlı çıkıyor daha da mutlu oluyorum. Sonra bi yerde oturuyoruz sarılıyo o kadar mutlu oluyorum ki..Annesini bile gördüm. Hiç daha önce yaşamadığım duyguları rüyamda yaşıyorum. Böyle kalbim küt küt atıyo uyanmak istemiyorum. Saçma sapan rüyamdaki şahsı rüyamda deli gibi seviyorum. Uyanıyorum bitiyo. Son 2 haftadır aynı kişiyi görüyorum. Her gece değil ama en azından bi gün görmezsem ertesi gün görüyorum. Mutluluğumu tarif dahi edemem. Uyanıyorum ve bitiyo. Bu kişi kim bilmiyorum hiç daha önce görmedim ya da beynim benimle oyun mu oynuyor. Sözlümü sevemiyorum sadece evlenecek adam olarak görüyorum ve ilerde severim diye tahmin ediyorum. Onun da yanındayken mutluyum değer veriyo ama rüyamdakinin yarısı kadar bile değil. Nolcak benim bu halim bi size dökebiliyorum içimi. Bi rüya beni bu hale getirdi
Filmin adını hatırlarsanız söyler misiniz? Yaşadığım sıkıntılardan ötürü evden kaçmak için biraz mantık evliliği olacak benimki. Ama benim mantığım, o bilmeyecek bunu. Rüyam da bana aşkı gösteriyo sanırımBuna benzer bir olayı izledim filmdi galiba, şuan aklıma gelmiyor ama neyse.
Sevmediğin kişiyle neden evleniyorsun?
Sadece onun sevgisi bu evliliği yürütmeye yetecek mi?
Sen sevmediğin bir kişiyle nasıl devam edeceksin, zaman sonra davranışları sana batmayacak mı?
Evlendikten sonra sihirli değnek değeceğini düşünme, şimdi nasılsa evlendikten sonrada aynı olacak belki kat kat artma ihtimali bile var.
Sana tavsiyem, iyice bir düşün.
Furkan engelli kardeşimin adı sözlümün değil :)daha önceki konularını az çok hatırlıyorum. görücü geleceği ile ilgili konuyu okumuştum birkaç gün sonra bir baktım sözlenmişsin bir de nickinin altında "Furkanım herşeyim" yazıyordu. "Ayol ne çabuk herşeyi olmuş bu çocuk, kızcağız üzülmese bari" demiştim fakat şimdi yorum yapmak farz oldu.
canım daha çok küçük yaşın, o eskidenmiş "severim, beyimdir, nikahta keramet vardır" düşünceleri. hangimiz annelerimiz gibi yetiştik? şimdi çevresel faktörler bilinç düzeyi çok farklı.
bilinçaltın sana rüyalarla sinyal vermeye çalışıyor.
ayrıl diyemem tabi ama senin yaşlarda duyguların çok coşkulu yaşanması lazım. sözlüne sırılsıklam aşık ol öyle evlen olmuyorsa da bilemiyorum... aşkın heyecanının dizginlendiği başka duygularının ön plana çıktığı yaşların da gelecek. ama bu dönemi atlarsan içinde hep ukte kalır
Ilerde sever miyim yani. Şu an sevmek mi önemli sevilmek miBilinçaltıdır büyük ihtimal.Bende evliyim bir çocuk bekliyorum vede çok severek evlendim hala da öyle çok şükür. Ama sürekli rüyamda ilk okuldayken bana aşık olan çok saf temiz bir çocuk vardı onu görüyorum ve bazen öyle oluyor ki hergün görüyorum. Bu zamana kadar daha herhangi bir şey olmadı yaniBilinçaltıdır o fazla takılma nişanlın değerini kıymetini biliyorsa önemli olan o gerisi boş
Filmin adını hatırlarsanız söyler misiniz? Yaşadığım sıkıntılardan ötürü evden kaçmak için biraz mantık evliliği olacak benimki. Ama benim mantığım, o bilmeyecek bunu. Rüyam da bana aşkı gösteriyo sanırım
Nişan süresini uzatayım o zaman, hem de daha çok düşünmüş olurum. O değer veriyor saygı gösteriyor ama aptal kalbim sevmiyor. Rüyadakini bile seviyir Sözlümü sevmiyorSevmediğin birinin tenine nasıl dokunup koynuna alabileceksin ?
Bu yüzden cinsellikten fellik fellik kaçan kadınlarımız var.
Evdeki sorunlardan kaçarken daha beterine yakalanma..Yağmurdan kaçan doluya tutulurmuş...
Evlilik ciddi sorumluluk ve sadece sevgiyle olmadığı gibi saygıyla da olmuyor.
Şuanki çevresel sorunlardan kaçarken evleninde çevre 2 katına çıkıyor.
iyi düşün ne kendi başını yak ne de evleneceğin kişinin başını yak.
Ilerde sever miyim yani. Şu an sevmek mi önemli sevilmek mi
BENIM de korkum o. Rüyamdaki şahsı daha önce hiç görmedim beynim kendi kendine insan da üretemezsevmediğin biriyle neden evleniyorsun ya bu ruyalarındakı adam sen evlendıkten sonra karsına cıkarsa?????
Furkan engelli kardeşimin adı sözlümün değil :)
Bana da beynim sinyal veriyo gibime geliyor. Sevmeye mi çalıssam yoksa nişanı mı uzatsam
valla bılmıom da ben eşimi ruyamda gormustum hemde hç onu tanımadan Allah bazen bize boyle seyler gösterebılıyor bu bi işaret olabılır ama işaretı de gec mantıklı dusun sen sozlunu sevmıyorsun ılerde severım dıyorssun haklısın sevebılırsın de ama sevmeme ıhtımalın daha yuksek ayrıca sunu kesın bı dılle soylıyım sözlunu belkı cok seveceksın ama hiçbi zaman aşık olmayacaksın insan elindekine aşık olmazBENIM de korkum o. Rüyamdaki şahsı daha önce hiç görmedim beynim kendi kendine insan da üretemez