bı okusan ıyı olur belkı yardım edersın :((

berenberay

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
59
2
34
ıtıraf edıyorum 30 kılo aldım ve kendımı cok kotu cırkın hıssedıyorum catlaklarım olustu cok mutsuzum ne yapıcam bn nasıl verıcem bu kılıoları alırken anlamadım neredeyse ayda 1 kılo gıbı almısım nasıl bu hale geldım bende bılmıyorum gercekten kızlar ne yapcam bn bana bısey soyleyın motıve olmaya ıhtıyacım var bnm ya ne yapsam olmuyo sabah ogle tamm aksam yemegınde bıtıyo hersey yemk yemesem cay yanında engel olamıyorum kendıme cok abur cubur beslenıyorum offf ne yapıyım ????:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK56::KK56:

bende öğrenciyken aldım bütün kilolarımı. kızlarla sohbet muhabbet derken çay yanı yapalım derken ne zamanı ne de ne kadar çok yediğimizi farketmedik desem yeridir. Bir yerden başlamak gerekirse öncelikle abur cuburu kesmek gerek.etkisi oluyo bende farketti (eskiye nazaran). abur cubur yoksa normal düzenli yemekle sabit kalabiliyorsun en azından daha fazla almadan....

Bence eve abur cubur almayin
Ekmegi kesin
Corba salatbturleri, haslama sebzeler yada sebze yemekleri, bakliyat, gunde 2 dolim kepek ekmegi
Suyunuzada karbonat katin ( kk dan arastirin)
Olduda bittiiiii
1 haftada alisirsiniz zaten duruma,
Birde kk da zayiflama topigi bulup her gunn orda birbirinize rapor verin
Yaptirim oolsun yani. Tempolu yuruyus tempolu ev isi de caktinizmi yaza tig gibi:-)

Of aynı sorun bende de var ilaçlar bana kısa zamanda çok Kilo aldırdı ve eşimm zayıflamamı istiyor:KK56:

Her gun birkaç bardak hibiskus cayı. Hareket etmesen bile yağları kırıyor. Cokta ucuz bisey aktarlarda var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X