- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
- Konu Sahibi ilimpesinde
-
yerleşme kanaması olabılır canım aklıma bu geldı..
birde 72 saat ıcınde alman gerekıyor dıye bılıyorum norveloyu..
Cevap verdigin icin sagol cnm :) norlevoyu icme diyo kocam, ha kurtaj ha ilac diyo.. ama sadece dun gece oldu bu kaza temmuz basi regl olmam gerek..ama simdi ilk defada tutar ml bilmem.adete 1 hafta 10gun kala hamile kalinir mi bilmiorum .. aslinda hic birsey bilmiyorum bu konular hakkinda :))))))
:) cnm bnm teşekkürler ..
p.tesi gece içime boşalınca,ertesi gün gider hap alırım dedim norlevoyu,tamamiyle önlerim dedim kendimce..kocamda aman ne alcan kısmetimizde olacağı warsa olsun ne diye olacak bişeyi ertesigün hapıyla önlüyosun ha kürtaj ha norlevo dedi,peki dedik.. kısmet bakalım.. adetime 10 gün war temmuzun 6sı sanırsam belki tutmaz ztn diye telaşlanmadıım,ha olsa da güzel olur ama özellikle yapmadığımız için düşünmeden yaptığımız için acabalar dolanıyo kafamda .. yoksa kürtaja assslaaaaaa öyle bişe düşünmem kötü bi durum olmadığı sürece alınması gerekmediği sürece bebeği,kürtaja karşıyım kendim için ,ama saygım war tabi kimse kimsenin içini halini bilemez ... acaba tutar mı sence :) çnki migren tedawisi için ilaç wermişti dr , eğer şüphelndiğin bi durum olursa ilacı bırak demişti içmesemmi artık :)))))
bence değilsin ama bizler ne derece bilebiliriz değilmi :)
psikolojik olabilir şişkinlik fln .. mide bulantısı için birşey diyemem çnki kişiden kişiye değişir,ben 2.5 aylık hamileyim bulantı fln bilmem çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?