• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kadın kocası için ne yapabilir ??? Sonu gelmeyen beklentiler...

Youlost2224

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
147
39
13
29
arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???

Bence belli etmeselerde çoğu erkek mükemmel bir kahvaltı sofrasına bayılır.Benim eşimde uyu kalkma diyordu zaten uykuya aşırı düşkünüm,ama sonra bazı kavga aralıklarında bunu dile getirince artık her sabah kalkıyorum güzelce uğurluyorum sonrada uyumaya devam;)Bence kendini alıştır kahvaltı ve akşam yemeklerini muntazam yapmaya çalış.Ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer ve benimkinde etkili vallahi

arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
çalışsaydınız, sabah kalkıp beraber hazırlanırdınız :KK51:
şimdi adam da haliyle beklenti içinde :KK51:
sabah biraz ilgilenseniz yeterli kanımca.
mutluluklar

Bublarda bi sıkıntı yok bence ya. Uykusunu alamamış tersinden kalkmış olabilir. Gittiğimden emin mi olmak istiyorsun dediğinde. Yok hayatım öpüp göndericem deyip yanağından bi tane öpüversen hem onu mahcup edersin hemde sorun kalmaz. Çok küçük şeyler bunlar yeni evliymişsiniz alışma dönemi diyelim. Hayat kısa Mutlu olmaya çalışın.

Öyle ama uyanınca kahvaalti yapamyor önceden beri öyleymiş..hal böyle oluncada uyanmamin bi manasi kalmıyor

Bublarda bi sıkıntı yok bence ya. Uykusunu alamamış tersinden kalkmış olabilir. Gittiğimden emin mi olmak istiyorsun dediğinde. Yok hayatım öpüp göndericem deyip yanağından bi tane öpüversen hem onu mahcup edersin hemde sorun kalmaz. Çok küçük şeyler bunlar yeni evliymişsiniz alışma dönemi diyelim. Hayat kısa Mutlu olmaya çalışın.
çok tatli olurdu ama hiç bende öyle şeyler yokk

Öyle ama uyanınca kahvaalti yapamyor önceden beri öyleymiş..hal böyle oluncada uyanmamin bi manasi kalmıyor

Benim eşimde evde kahvaltı yapmıyor, ben de öyle ikimizde iş yerinde yapmayı tercih ediyoruz. Sabahları ona beslenme çantası hazırlıyorum, çavdar ekmeği ile sandviç, bir iki ceviz, badem, bir elma ya da küçük bir kavanoz ev yoğurdu, çıkarken yanına veriyorum, çok hoşuna gidiyor, bir de böyle dene istersen. Hem sabah kalkmış, uğurlamış olursun, hem de kahvaltısını hazırlamış olursun, iş yerinde evden hazırlanmış bir kahvaltı çok iyi geliyor

çok tatli olurdu ama hiç bende öyle şeyler yokk
İşte sen bende bunlar yok desen,eşin senin istediklerinde bende yok derse olmaz ki. Şu bi gerçek kadınlar daha rahat uyum sağlıyorlar. Sen eşine pozitif yaklaş değişecektir. Ben 4 yıldır evliyim ilk senem hep kavgayla geçti. Aynı senin gibi eften püften. Sonra kızım oldu bi süre o dönem bunalımı vesaire toplam 2 yıl eziyetti. Sonra dedim ki böyle hayat geçmez ne yapmalı. Şimdi eşime çok naif davranıyorum. Sabah kahvaltı hazırlıyorum işe öpüp gönderiyorum,ben düzeldikçe o düzeldi. Uyarıcaksam en uygun Zaman'da tatlı dille söylüyorum. Onu suçlayıcı konuşmuyorum vesaire ve gerçekten son 2 senem ara ara tabi ki kavgalar olsa da çoğu Zaman çok mutluyuz evde. Hatta 2. Çocuk niyetine girdik düşün :)

Benim eşimde evde kahvaltı yapmıyor, ben de öyle ikimizde iş yerinde yapmayı tercih ediyoruz. Sabahları ona beslenme çantası hazırlıyorum, çavdar ekmeği ile sandviç, bir iki ceviz, badem, bir elma ya da küçük bir kavanoz ev yoğurdu, çıkarken yanına veriyorum, çok hoşuna gidiyor, bir de böyle dene istersen. Hem sabah kalkmış, uğurlamış olursun, hem de kahvaltısını hazırlamış olursun, iş yerinde evden hazırlanmış bir kahvaltı çok iyi geliyor
Süper fikirmiş vallahi

Yeni evlisiniz,zamanla oturacak yerine,tanıyacaksınız huyunuzu.Benim eşim de kahvaltıyı kendisi hazırlamak ister benim de canıma minnet,bir de sabahları agresif değil sözde ama her pazar sabahı kavga ediyoruz,ona da alıştık artık.
Zamanla...

Tsk ederim iyi fikir ama eminim kabul etmez işyerinde çikiyor diye...

alışık değilseniz alışacaksınız bak arkadaşlar yazmış kahvaltı etmiyorsa montunu verebilirsin kendi alamıyormu elbette alır ama senin uğurlamanı hayırli işler hayatım demeni bekliyor demekki.ben hafta sonu evdeyim eşim sadece pazar ,inan cumartesi benim kalkmam için elinden geleni yapıyor,tıkır tıkır hiç durmuyor,kalkıyorum kahvaltı etmiyorsa bile arbaya binene kadar arkasından bakıyorum çok hoşuna gidiyor,bazen kızıyorum ama cumartesileri ev hanımlığı modun hoşuma gidiyor diyor.

Benım esımde kahvaltı yapmaz ama sakayla karısık ıma etmıstı snra kalktım bır dnem kahvaltı hazrladım snra kendı ıstemedı kahvaltı yapacagıma bes dk daha uyurum hazrlama dedı :) kahvaltı olsun olmasn her sabah uyanırım yatakta otrup hazrlanmasını ızlerm gderken ceketıını gıydırıp hayırlı ısler deyı ylcu ederım snra gelır uyurum... uc yıllık evlıyım onu yolcu etmedgım gunler bır elımın parmakları kadar etmez bence kahvaltı hazrlamasan bıle uyanık ol o hazrlanrken zaten yavas yavas duzenınız yerıne otrur zamanla

:KK62:
Yeni evlisiniz,zamanla oturacak yerine,tanıyacaksınız huyunuzu.Benim eşim de kahvaltıyı kendisi hazırlamak ister benim de canıma minnet,bir de sabahları agresif değil sözde ama her pazar sabahı kavga ediyoruz,ona da alıştık artık.
Zamanla...
O konulara girersek hiç çikamayiz zaten..ama söyledikleri birbirine uymayinca bnde napcagmi şaşirdim burda paylasmasaydim aksama kadar düsünüp dolup aksamda ona bi güzel tavır yapardim afiyetle yerdi

Back