• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bi kac sorum olcaktı :S

qzzzd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
302
0
96
İzmir
kızlar ben beyaz tenlıyım sacımı loreal casting serisinin 700 kumralına boyadım.saclarım acık kahveydı ama cok 2 defa boyamama ragmen cok acılmadı rengı daha kızılımsı oldu hatta :S golge mı attırsam acaba bana bı fıkır verın boyle karamel tonlarında bıseyler ıstıyorum ama orealden korktugum ıcın cesaret edemıyorum mafoldumben golge sacın bıkac ton acıgı mı oluyo sadece yoksa ıstedıgımız renk oluyo mu kızlar?? ben bu renk ıstıyorumda

[img=http://img710.imageshack.us/img710/4263/jjnlljkn.th.png]

bunu yapabılırler mı?? yapabılırlerse cok oreal gerekır mı? bide beyaz tenlıyım bana yakısır mı???yardım edersenız cccccccoooooooooooook sevınırımmmm a.s.

jjnlljkn.png

bence yakışır ama senin saç rengini görmeden ne desek boş...

eğer işinin ehli bir kuaförse orialsizde saçı önce kumarala boyar ve balyaj yada gölge her ne ise o saçtaki onuda boya ile yapar orial şart değil gölgeye [ ama bunu belirtirseniz daha iyi olur] size yakışıp yakışmama konusuna gelince beyaz tenler bile birbirinden farklılık gösterebiliyor çok beyaz ten veya az beyaz ten gibi fotoğraf ekleseydiniz daha net yanıt alabilirsiniz yakışıp yakışmama konusunda

kızlar ben beyaz tenlıyım sacımı loreal casting serisinin 700 kumralına boyadım.saclarım acık kahveydı ama cok 2 defa boyamama ragmen cok acılmadı rengı daha kızılımsı oldu hatta :S golge mı attırsam acaba bana bı fıkır verın boyle karamel tonlarında bıseyler ıstıyorum ama orealden korktugum ıcın cesaret edemıyorum mafoldumben golge sacın bıkac ton acıgı mı oluyo sadece yoksa ıstedıgımız renk oluyo mu kızlar?? ben bu renk ıstıyorumda

bunu yapabılırler mı?? yapabılırlerse cok oreal gerekır mı? bide beyaz tenlıyım bana yakısır mı???yardım edersenız cccccccoooooooooooook sevınırımmmm a.s.

Aradaki sarı tonlar hicbir sekilde oryelsiz olmaz ,ben su anda orta kahve saca sahibim ,sacımın 3 ton kadar daha acıgı bi renk begendim ve arkadasım olan kuaforum de dahil bir cok kuafor o rengin bile tam cıkması ıcın cok az oryale ıhtiyac oldugunu soyledi,fotograftaki rengin oryalsiz cıkması ımkansız bence ve sen sacım kızılımsı oldu diyosun once onların da kapanması gerekli,nerden biliyosun dersen cook kez kuafor maduru olunca kuafor geze geze ogrenıyosun a.s

kendi fotonu koyarsan daha iyi fikir yürütebiliriz seni görmeden bu saç yakışır mı bana sorusuna cvp vermek zor :)

kızlar sac rengım boyle tenım de boyle

ayrıca yardımcı olmaya calıstıgınız ıcın cok tesekkur ederım Şeniz

bu arada adriananın en sarı olan yerlerı gıbı sarılıklar ıstemıyorum onler mesela cok sarı onun. o sarıların daha arkaları gıbı ıstıyorum

uste fotografımı koydum ıste cnm sac rengm orda olduu gbı.tsk ederim cevabın ıcın

Back