Öyle canım verecek olan Allah biz zorla alamayız sperm bulunuRSA bu yıl tüp bebege başlıyaz bakalım nasip inşallah bende buraya hamileyim diye yazabilirim
beraber gün sayarız inşallah.. sat benim 24 şubattı canım bu ayın 20 günümdü senin..Benim ki evde yoktu o biraz şansıma oldu :) ama birlikte öğrenmekte güzel bence aynı anda tepkilerinizi gözlemlemek
Tabii ki ilk iş yazarım buraya öğrenince, tahminen doğum tarihlerimiz yakın olacak gibi senin son adet tarihin ne zamandı?
beraber gün sayarız inşallah.. sat benim 24 şubattı canım bu ayın 20 günümdü senin..
Doktorlara ınat umudum var boşuna uğraşıyormusuz ihtimal bile yokmuş falan filan allah vercek onlar nerden bilcek:)))Umudunu sakın yitirme canım, ben daha geçen gün doktorun tüp bebek şansın bile düşük dediği arkadaşımın hamilelik haberini aldım ve bana umut olmuştu :)
hadi yaa bak denk geldik inşallahhAaa benimde 24 şubat :) süper yaa bakalım benim değer ne çıkacak
O zaman beraber gün sayarız ne güzel
Doktorlara ınat umudum var boşuna uğraşıyormusuz ihtimal bile yokmuş falan filan allah vercek onlar nerden bilcek:)))
aminnn canım.. üzülme güçlü ol.. bak bende o yoldan yeni çıktım bebişime doğru allahın iznile gün saycam.. hepimiz aynı yoldan geçiyorsak sonuda aynı olacaktır.. inanıyorum
Insallah canımAynen öyle canım Allah ol der ve olur her gün kaç tane tüp bebek tutmayıp hamile kalan insanları duyuyoruz sen hep böyle düşün
hee şöylee yaa rabbimin hazinesi geniş... elbette birgün bir yerden çıkcak bu mucize karşınaDoktorlara ınat umudum var boşuna uğraşıyormusuz ihtimal bile yokmuş falan filan allah vercek onlar nerden bilcek:)))
ne kusuru canım olur mu öyle şey hepimiz küçük de olsa umudun peşindeyiz. hadi inşallah düşmüştür de güzel haberler çıkar canım..insallah canim insallah. Bende ve bizde o duyguyu tadalim insallah. Rahim filmi cektirdim bende 5 ay once. Ufak tikaniklik acilmisti ciddi degildi. Klomenler catlatma igneleri daha neler neler. En son doktor tup bebek dedi baska caremiz kalmadi dedi. Ve en son hormon testi yapti ve tsh yuksek oldugu icin olmadigini anladim. Doktorum 3 ay once yapsaydi iki ay klomen ve catlatma ignesi kullanmis olmayacaktim. 3 ayimi yedi benim. Tsh tedavisi goruyorum simdi. Eger tsh dusmusse bu ay denicem. Tsh mi nisanin 10unda gidicem olcturmye. İnsallah bede hamile kalabilirim. Uzun oldu biraz kusura bakma. Daha.bir suru sey var.anlatmadigim. Rabbim en kisa zamanda bizlerede nasip etsin hayirli sglikli evlatlar.
ne kusuru canım olur mu öyle şey hepimiz küçük de olsa umudun peşindeyiz. hadi inşallah düşmüştür de güzel haberler çıkar canım..
inşallah umudunu kaybetme her zaman dua et..insallah canim insallah benimde bebegim olur tez zamanda.
inşallah umudunu kaybetme her zaman dua et..
o vesvese şeytandan geliyor hepimizin başından geçti gülüm.. sen iyi tarafından bak herşeye..Umudumu kaybetmek istemiyorum ama bir tarafimda diyor umudunu kes olmayacak. Bilemiyorum. Dua hep ediyorum.
çok saol bitanemmm inşallah en yakın zamanda sizlere nasip olur..Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah.Çok sevimdim.Yüce Allah ım bizlerede nasip etsin.
çok saol bitanemmm inşallah en yakın zamanda sizlere nasip olur..
o vesvese şeytandan geliyor hepimizin başından geçti gülüm.. sen iyi tarafından bak herşeye..
her zaman dinlerim.. canım ne zaman istersen yaz.. amin canım rabbim.. korusunTamam canim sagolasin dinledigin icin tesekkur ederim. Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. Rabbim sizi korusun.
her zaman dinlerim.. canım ne zaman istersen yaz.. amin canım rabbim.. korusun