bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Seninde bebisin hayırlı olsun canım.sağlıkla al kucaginaaaa.ayyyyyyyy bu topic hepimize sans getirsin hep güzel haberler alalım insallhhhhh :))))

Çok saol canım inşallah sende yakında alacaksın güzel haberleri rabbim ol der ve hiç ummadığın bir anda olur :)

hamile misinn canımmm maşallah... rabbim öylesine bi güzellik sunuyor ki hiç beklemediğin anda...

Cokkkk haklisinn çok duanin açmayacağını kapı yok Allahın izniyle.buradan gelişmeleri yaz hep olurmu takip edicem seni :))))
inşallah yazarım. bitanem.. değerim düşük şuan haftaya doktora gidp tekrar kan vercem bakalım inşallah artar değerlerim.. bebişim tutunur...

aynı gün öğrenmişiz bende dün öğrendim.. kan mı verdin.. testte mi öğrendin.

Akşam test yaptım üç tane hepsi de anında çok koyu çizgi oldu eşime söylemedim sürpriz yapmak için, sabahta kan verdim pozitif olduğunu öğrendim ama değerimi öğleden sonra öğrenecem..akşama da kocama küçük bir hediye paketinde minnak bebiş pabucu hediye edecem :)

Sağlıkla kucağına almaya nasip etsin allah bizede nasip etsin bu mutluluğu gözlerim yaşlı okudum

Canım hiç umudunu yitirme, benim yitirdiğim anda bebişim meğersem gelmiş bile o yüzden bende çok ağladım çok perişan oldum ama boşunaymış hepsinin bi vakti var önemli olan sabırlı olabilmekmiş yoksa biz kendimizi yırtsakta olmuyor..

uuu benim hayalimde böyledi ama yapmak nasip olmadı eşim her anımda yanımdadı olsun beraber ögrenmekde güzeldi.. değerin çıkınca yaz olur mu

Öyle canım verecek olan Allah biz zorla alamayız sperm bulunuRSA bu yıl tüp bebege başlıyaz bakalım nasip inşallah bende buraya hamileyim diye yazabilirim

Allah hayırla kucağınıza almayı ve hayırla büyütmenizi nasip etsin. Hayırlı olsun kardeşim :)

Öyle canım verecek olan Allah biz zorla alamayız sperm bulunuRSA bu yıl tüp bebege başlıyaz bakalım nasip inşallah bende buraya hamileyim diye yazabilirim
inşallah rabbimden umut kesilir mi hiç... inşallah..

uuu benim hayalimde böyledi ama yapmak nasip olmadı eşim her anımda yanımdadı olsun beraber ögrenmekde güzeldi.. değerin çıkınca yaz olur mu

Benim ki evde yoktu o biraz şansıma oldu :) ama birlikte öğrenmekte güzel bence aynı anda tepkilerinizi gözlemlemek
Tabii ki ilk iş yazarım buraya öğrenince, tahminen doğum tarihlerimiz yakın olacak gibi senin son adet tarihin ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…