be your selff Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2017 2.899 5.492 7 Eylül 2017 Konu Sahibi BetulMuratErdem #21 Kova hatunu .!.: Oha kac yildir emziriyorsun diycektim ki şans eseri tarihi gördüm Genişletmek için tıkla... Gorumcem 7yasında bırakmış
Kova hatunu .!.: Oha kac yildir emziriyorsun diycektim ki şans eseri tarihi gördüm Genişletmek için tıkla... Gorumcem 7yasında bırakmış
be your selff Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2017 2.899 5.492 7 Eylül 2017 Konu Sahibi BetulMuratErdem #22 Eliffezgi .!.: İki yaşını bekle canım, aşıları biter bitmez bıraktır Genişletmek için tıkla... Saol canım
Eliffezgi .!.: İki yaşını bekle canım, aşıları biter bitmez bıraktır Genişletmek için tıkla... Saol canım
Kova hatunu ✔creativity Pro Üye 4 Mayıs 2011 24.320 45.715 7 Eylül 2017 Konu Sahibi BetulMuratErdem #23 Eliffezgi .!.: Kime dediniz Genişletmek için tıkla... Konu sahibine :)
Kova hatunu ✔creativity Pro Üye 4 Mayıs 2011 24.320 45.715 7 Eylül 2017 Konu Sahibi BetulMuratErdem #24 be your selff .!.: Gorumcem 7yasında bırakmış Genişletmek için tıkla... Sanirim bende boyle yapcam Cocuk memede uyuyor baska bir uyuma sekli bilmiyor...biberon almiyor sallanmayi sevmiyor...ne yapicam hic bilmiyorum
be your selff .!.: Gorumcem 7yasında bırakmış Genişletmek için tıkla... Sanirim bende boyle yapcam Cocuk memede uyuyor baska bir uyuma sekli bilmiyor...biberon almiyor sallanmayi sevmiyor...ne yapicam hic bilmiyorum
be your selff Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2017 2.899 5.492 7 Eylül 2017 Konu Sahibi BetulMuratErdem #25 Kova hatunu .!.: Sanirim bende boyle yapcam Cocuk memede uyuyor baska bir uyuma sekli bilmiyor...biberon almiyor sallanmayi sevmiyor...ne yapicam hic bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben mememe gunduzlerı peçete koyuyorum sadece uykuda Emzırıyorum tabi daha dun basladim buna Yemek yemıyordu kesinlikle bıraz ıstahı Açıldı cok sukur Memede uyuması cok zor oluyor bence
Kova hatunu .!.: Sanirim bende boyle yapcam Cocuk memede uyuyor baska bir uyuma sekli bilmiyor...biberon almiyor sallanmayi sevmiyor...ne yapicam hic bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben mememe gunduzlerı peçete koyuyorum sadece uykuda Emzırıyorum tabi daha dun basladim buna Yemek yemıyordu kesinlikle bıraz ıstahı Açıldı cok sukur Memede uyuması cok zor oluyor bence