- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 33
-
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
En azından ikincide eşitleniyosa bu kadar takmıyım ozaman. Çok takımtı yapıyorum benBenim ilk oğlumda bende de oldu bu durum. Emzirmeden sonra da geçmedi maalesef. Biri büyük biri küçük kaldı. Fark çok çok belirgin değildi bu yüzden çok rahatsız etmedi beni. Şimdi ikinciyi emziriyorum. Küçük göğüsten daha çok süt gelmeye başladı ve eşitlendi büyüklükleri
Yok canım takma hiç. Bebişler bizden, bedenimizden çok şeyler alıp götürüyorlar ama o minik suratlara değer... Bir gülümsedilermi herşeyi unutuyor insan. Allahım onlara sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin. Bizi onlarla sınamasın... :)En azından ikincide eşitleniyosa bu kadar takmıyım ozaman. Çok takımtı yapıyorum ben
Ayni sorun bende de var maalesef. Hem de sungerli sutyenden bile belli oluyor. Sol daha küçük. İnşallah boyle kalmaz valla çok moralum bozuluyor görünce. Ben sütten kesince ikisi ayni olur diye düşünüyorum. Sonuçta o büyüklük sut ile dolu olmasından kaynaklanıyor. Çünkü küçük olanda hic sut yok gibi.
Bende de aynı sorun var inşallah emzirmeden sonra düzelir
Ya düzelmezseacaba bi doktora mı görünsek. Ben çok takıbtı yapıyorum yaa off
Duzeldı mi kızlarAy eveett.. benim zaten normalde de aralarinda fark vardi simdi iyice artti bu fark.. esim bile soyluyo arada((
emzirmem bittikten sonra estetik olmayi bile dusunuyorum
Kısmen düzeldi canım, tabiki ilk hali kadar eşit büyüklükte değil ama o abes görüntü kalmadı çok şükür.Hemen hemen aynı gibi.Sen emziriyor musun şu an?Duzeldı mi kızlar
Cok sevindim senin adınaKısmen düzeldi canım, tabiki ilk hali kadar eşit büyüklükte değil ama o abes görüntü kalmadı çok şükür.Hemen hemen aynı gibi.Sen emziriyor musun şu an?
Benim de öyleydi, hatta ameliyat bile düşündüm ama gerek kalmadı.Seninki de öyle olur inşallah.Aynaya baktığımda ağlayasım geliyordu, resmen biri portakal biri mandalina gibiydi.Şu an aynı.Ama hep sağı emzirdiğim için sağ soldan biraz farklı şekil olarakCok sevindim senin adına
Emzırıyorum suan ama yavaş yavaş bırakma hazırlıklarına basladim
Sol cok kucuk malesef
. Bende baslardA kafama cok takıyordum simdi aklıma getırmemeye calisiyorum, saggogsumde sut cok ondan da buyuk olabilir insallah gecer canım sagol moral verdinBenim de öyleydi, hatta ameliyat bile düşündüm ama gerek kalmadı.Seninki de öyle olur inşallah.Aynaya baktığımda ağlayasım geliyordu, resmen biri portakal biri mandalina gibiydi.Şu an aynı.Ama hep sağı emzirdiğim için sağ soldan biraz farklı şekil olarak
Sekil olarak derken buyukluk olarak mıBenim de öyleydi, hatta ameliyat bile düşündüm ama gerek kalmadı.Seninki de öyle olur inşallah.Aynaya baktığımda ağlayasım geliyordu, resmen biri portakal biri mandalina gibiydi.Şu an aynı.Ama hep sağı emzirdiğim için sağ soldan biraz farklı şekil olarak
Kesinlikle öyle, süt çekilince göğüs diğer göğsün boyutuna ulaşıyor haliyle.Ben de çok korktum öyle kalacak diye.Kalmaz canım merak etme, bol bol emzir bebeğini, bugünleri bulamazsın bir daha.Ayrıca ne demek sen de sağol canım.Moral olduysam ne mutlu. Bende baslardA kafama cok takıyordum simdi aklıma getırmemeye calisiyorum, saggogsumde sut cok ondan da buyuk olabilir insallah gecer canım sagol moral verdin
Hayır dış görünüş,mesela emzirdiğim göğsün areola kısmı kahverengi değil, diğeri daha bir kahvemsi.Yani emzirdiğim biraz deforme olmuş gibi.Boyut aynıSekil olarak derken buyukluk olarak mı
Kime dedinizOha kac yildir emziriyorsun diycektim ki şans eseri tarihi gördüm
Emzırıyorum Ama yemek yemıyor bu yuzden bırakmam lazım. Bebekken reflu vardı 2yas olmasına 2ay varKesinlikle öyle, süt çekilince göğüs diğer göğsün boyutuna ulaşıyor haliyle.Ben de çok korktum öyle kalacak diye.Kalmaz canım merak etme, bol bol emzir bebeğini, bugünleri bulamazsın bir daha.Ayrıca ne demek sen de sağol canım.Moral olduysam ne mutlu
İki yaşını bekle canım, aşıları biter bitmez bıraktırEmzırıyorum Ama yemek yemıyor bu yuzden bırakmam lazım. Bebekken reflu vardı 2yas olmasına 2ay var