bi-fit

elifelifce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
52
2
bifite giden arkadaşlar var mıııı sonuç alabildiniz mi bende başlamayı düşünüyorum düzenli bir şekilde ?

Ben 5 aydır gidiyorum ama yediklerime hiç dikkat etmedim ve malesef 2 kilo verebildim ama herkes ne kadar kilo vermişsin diyor oysaki 80dim 78e indim.Sanırım sıkılaşmama yardımcı oldu ama bence kilo fazlası olan insanlar fitnessı tercih etmeli

bende 3 ay bfite gittim sürekli devam etmedim üstelik yemek yememede dikkat etmedim 2 kilo verdim ama kaslanma problemi yaşadım sonrada bıraktım zaten bacaklarım kalınlaştı :KK43: eglenceli bir ortamı var bence.

bifite giden arkadaşlar var mıııı sonuç alabildiniz mi bende başlamayı düşünüyorum düzenli bir şekilde ?

ben mart 2012 den beri düzenli gidiyorum..11 kilo verdim..b-fitle beraber diyetisyenede gittim..diyetle verdim..daha önceleri 10 sene kadar fitness tecrübemde var..2 sene ara verince kilo aldım..hayatımda hep spor oldu benim..deneyimlerime dayanarak fikrimi söleyim..hangi sporu yaparsan yap amacın kilo vermekse boğazını tutacaksın..tutmazsan az kilo verir sıkı olursun..yağdan kilo vermeden sıkılaşırsan kaaslarla yağlar iyice sıkılaşırmış ve kilo vermen zorlaşırmış bunu diyetisyen sölemişti..sporu abrtmayacaksın..hatta çok kilolu insanlrda belli bir kiloya kadar spor önermiyolar..sadece yürüyüş veriyolar..b-fite gelince çok memnunum..çalıştıran hoca önemli..deneyimli olmalı kesinlikle..hangi spora başlarsan başla hoca deneyimli mi iyi araştır..ben yazın yazlıkta b-fite devam ettim..ordaki hocadan memnun kalmadım..ankaradaki b-fitteki hocaların hepsinden memnunum..iyi araştır derim..

X