Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ankarada bildiğinizi iyi bir psikolog var mı çok pahalı olmayan
Maalesef psikolog ücretleri cok pahalı ama sağlık sigortanız varsa Madalyon Kliniğindeki doktorlar 100 lira falan.
orası bakıyor mu saglık güvencesiyle...?kaç saati 100 lira acaba?
Bakıyor psikiyatrist 50 liraydı psikolog 100. ben saglık güvencemle yararlanmıştım. 1 saat sürüyor seans.
nasıl memnun kaldınız mı
Doğruyu söylemek gerekirse aman aman memnun kalmamıştım. Cok zor bir dönem geciriyordum (boşanma) ve beni tatmin etmedi. Sonra paraya kıyıp hoşderede özel bir muayenehaneye gittim, 250 lira flndı. Ama inanılmaz iyi gelmişti o bana. Emdr terapi uyguluyordu, kendime getirdi beni diyebilirim.
250 lira çokmuş saati mi o kadardı?emdr dediğiniz terapi nasıl bişey hiç duymadım.kaç seansta probleminizi çözdünüz?
Coktu hakikaten ama ben gerçekten cok kötüydüm o zaman acımadım paraya ama simdi düşününce cokmuş
6 seans gittim, 2 seans birbirimizi tanıdık son 7 seans terapiye gectik, cok faydalıydı. Kulağına birşey yerleştiriyor, eline de garip bir sey veriyor, garip bir ses var, o beyinde bir boşluk acıyormuş. -tam terimleri bilmiyorum affola- sonra dooktor telkinlerde bulunuyor. Atıyorum; sen mükemmelsin, evliliğinin bitmesi senin sucun değildi, kilolusun ama azimlisin vs gibi. Hipnoz gibi düşün.
İnan ben cok faydasını gördüm. Seanslarım eksik kaldı ama ben her cıktığımda kendimi harika hissetmiştim.
çok özel olmazsa şimdi nasılsınız faydasını gördüm dediniz ya oyüzden soruyorum toplam nekadar verdiniz
kaç yıl oldu gideli
Öncelikle merhaba abla ben azeri olduğum için bilmiyorum site falan tanıtımı yapmıyorum ama bunu söyleye bilirim ki bi kaç tane azeri doktor siteleri var çok güzel psixoloqlar var ücretsiz derdini anlatıyorsun sana cvb yazıyo istersen bi ura cevaplarından çok memnun kalacaksın
nasıl ulaşabilirim