Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne tarz bir yer arıyorsun bilmiyorum ama ben en sevdiklerimi tavsiye edeyim sana canım. Kızılay Atatürk bulvarı üzerinde Park Bulvar diye bir yer var. Ben pek severim orayı.Şık, güzel bir yer. Belki biliyorsundur ama bilmiyorsan ayrıntılı adres tarif edebilirim.Bir de Sakarya caddesinde inn var.Orayı da severim.Hava güzel olursa terasında oturursunuz. Eğlenmek isterseniz de Bahçelievler brothers ve marco paşayı tavsiye ederim.
canım alkolsüz mekan olmalı sessiz sakin huzurlu yalnız kalabilceğimiz garsonların başımızda dikilmeyeceği yerler işte aradığım açık hava park filanda olabilir söylediğin yerleri dikkate alcam çok teşekkürlerrr
canım alkolsüz mekan olmalı sessiz sakin huzurlu yalnız kalabilceğimiz garsonların başımızda dikilmeyeceği yerler işte aradığım açık hava park filanda olabilir söylediğin yerleri dikkate alcam çok teşekkürlerrr
O zaman çok yanlış yerler tavsiye etmişim be canım. Saydıklarımın hepsi alkollü mekanlar. Hatta inn bir teras bir de kapalı alandan oluşuyor.içerisi baya bar gibi. ben de alkol kullanmıyorum ama rahat ediyorum bu saydığım yerlerde, sorun olmaz sanmıyorum. ama dur ben biraz daha düşüneyim senin tarif ettiğin gibi yerler. :)
O zaman çok yanlış yerler tavsiye etmişim be canım. Saydıklarımın hepsi alkollü mekanlar. Hatta inn bir teras bir de kapalı alandan oluşuyor.içerisi baya bar gibi. ben de alkol kullanmıyorum ama rahat ediyorum bu saydığım yerlerde, sorun olmaz sanmıyorum. ama dur ben biraz daha düşüneyim senin tarif ettiğin gibi yerler. :)