Bi el atsanız şu konuya :D

PeLLiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
17
0
36
Ankara
çok çooook yakın arkadaşım var kız kardeşim desem yeridir doğum günü geliyo ama ne alsam eksik kalır tabiki düşünmem yeterli :D ama yinede ne alsam bilemedim öyle çok ilginç bişey olmasına gerek yok ama parfüm kazak gibi sıradan bişey olsunda istemiyorum :D güzel bayanlarrr güzel fikirlerinizi bekliyorum :)

Saat, aksesuar ya da makyaj malzemesi alabilirsin..

çok çooook yakın arkadaşım var kız kardeşim desem yeridir doğum günü geliyo ama ne alsam eksik kalır tabiki düşünmem yeterli :D ama yinede ne alsam bilemedim öyle çok ilginç bişey olmasına gerek yok ama parfüm kazak gibi sıradan bişey olsunda istemiyorum :D güzel bayanlarrr güzel fikirlerinizi bekliyorum :)

ksinlikle bakım ürünü almalısın. tabi butcene de baglı.cok guzel urunler var. hem seni hatırlar hemde guzellesmıs olur. hangı kadın hayır der kı boyle bıseye :))) The Beauty dan faydalana bılırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslara katılıyorum,

şirin bi kutu içerisinde,

makyaj, bakım ürünleri alabilirsin, bence çok hoş, şahsen ben de böyle bi hediyeye bayılırdım :1:

bnde öyle bir arkadaşım için aldıklarımı yazayım

mısır patlatma makinası ve bir cd almıştı o bana:9: evlendiğimde bnm evime gelip bu filmle cd izleyecekmiş:9::9:

bende ona kahvaltı takımı bide tencere takımı almışrım:9::9:(evleniyordu hazırlıgı yoktu destek olmuştum ))

ama sana uygun olan şeyide yazayım.
** kalekalemle fotoğrafını çizdirmiştim. pek bi begenmişti:16:. pastayla evine gitmiştim. annesiyle evi süslemiştik.
** nişanlıyla onun için anahtarlık almıştım. (sevgili anahtarlıgı diye aratırsan çıkar)
$2011-09-25 15.13.45-228x228.jpg

** ikimizi anlatan böyle bişey almıştım

$lokomotif-isim-treni-40038_5_3.jpg

** okdar yakın arkdaşımdıkı 10 sene:16: ama şuan ne hayal ettiğim nede beklediğim konumdayız. ilk başta resimlerim odasından teker teker indi. aman neyse anlatmim

Son düzenleme:
geçen sene arkadaşım için yaptıklarımı anlatıyım biz baya eskiyiz bebelik arkadaşım :1:
Ama ne hikmetse doğum günlerimizde hep ayrıydık farklı yerlerde tatildeydik :ssz:
Geçen yıl yan yana olmayı başardık :23:
Tahmin ettiğiniz gibi bir sürü resmimiz vardı :)
Bunların hepsini bir araya toplayıp albüm yaptım bebeklik hallerimizden bugüne kadar olan tüm resimlerimiz :)
Mükemmel denemeler ve şiirler yazar... Bunun için kişiye özel defter ve kalem aldım :)
Cüzdanını kaybetmişti... Onun için bir cüzdan aldım:21:
Psikoloji okuyor... kartvizit bastırdım ve cüzdanın içine koydum:9:
Ondan sonra bir süredir görüşmediğimiz ortak arkadaşlarımız vardı onlara ulaştım:24:
4 kişilerdi onlarıda ayarladım
Doğum gününde arkadaşım sadece benle buluşcağını sanıyordu
Buluşacağımız yere yaklaşınca elinde bir kişilik minik pastayla önce beni buldu
sonra tek tek diger arkadaşlarımızı buldu hepsi farklı sokakda ellerinde pastayla bizi bekliyorlardı:32:
Tabi son sürprizimi son ana bıraktım bütün günümüzü videoya çeken bir arkadaşımız vardı bütün hazırlıklarımızı benim evden çıkmamdan tutunda günün sonunda herkes evlerine ayrılana dek:23:
Bu videoda gece 23:59 da yani doğum gününün son dakikasında eline geçti:10:

geçen sene arkadaşım için yaptıklarımı anlatıyım biz baya eskiyiz bebelik arkadaşım :1:
Ama ne hikmetse doğum günlerimizde hep ayrıydık farklı yerlerde tatildeydik :ssz:
Geçen yıl yan yana olmayı başardık :23:
Tahmin ettiğiniz gibi bir sürü resmimiz vardı :)
Bunların hepsini bir araya toplayıp albüm yaptım bebeklik hallerimizden bugüne kadar olan tüm resimlerimiz :)
Mükemmel denemeler ve şiirler yazar... Bunun için kişiye özel defter ve kalem aldım :)
Cüzdanını kaybetmişti... Onun için bir cüzdan aldım:21:
Psikoloji okuyor... kartvizit bastırdım ve cüzdanın içine koydum:9:
Ondan sonra bir süredir görüşmediğimiz ortak arkadaşlarımız vardı onlara ulaştım:24:
4 kişilerdi onlarıda ayarladım
Doğum gününde arkadaşım sadece benle buluşcağını sanıyordu
Buluşacağımız yere yaklaşınca elinde bir kişilik minik pastayla önce beni buldu
sonra tek tek diger arkadaşlarımızı buldu hepsi farklı sokakda ellerinde pastayla bizi bekliyorlardı:32:
Tabi son sürprizimi son ana bıraktım bütün günümüzü videoya çeken bir arkadaşımız vardı bütün hazırlıklarımızı benim evden çıkmamdan tutunda günün sonunda herkes evlerine ayrılana dek:23:
Bu videoda gece 23:59 da yani doğum gününün son dakikasında eline geçti:10:
Supermis bu ya :))

Back