bi el atin hele annelerrrrrrr

Of ya

tesekkur ederim boyle sevdigin icinnnn
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
235
96
30
Selamin aleykum ocak ayında kimyasal gebelik yasadim bu ay hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptrdim dr yoktu laboratuar'dakiler hemen hemen bir aylık dediler tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum bi bakarmisinz sizce nekadarlik birde kese gozukurmu yarın gitmek istiyorum ultrasona

Eklentiler

• IMAG2558.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 127
kese gorunur
hayırlı olsun bebısın
4 haftalık gıbı

Cnm kese 5000 olunca gözüküyor. Alttan muayene olursan onunda degeri 1500. 2000 arasında olması gerekiyor. Alttan gerekmediği sürece olma doktordan gerekmediği sürece bakmıyor alttan
hmmm kimisi gözükür diyor kimisi gozukmez ama yinede gtcem çünkü daha önce kimyasal gebelik yasadim korkuyorum hem belki ilaç fln verir kese gzukmesede bebek var yok gibi bseler der mi yinede sizce bgn gtcemde

hmmm kimisi gözükür diyor kimisi gozukmez ama yinede gtcem çünkü daha önce kimyasal gebelik yasadim korkuyorum hem belki ilaç fln verir kese gzukmesede bebek var yok gibi bseler der mi yinede sizce bgn gtcemde
Cnm sen git tekrar kan testi yaptırır. Bn değerim 1700 ler deydi gözükmedi değerim 5000 i geçince gözüktü değerinde artış iyidir inşalah doktor bebek var demez gözüken e kadar hatta kalp atışını duyan kadar cnm öyle derse moralini bozma

Adet ağrısı gibi ağrılar oluyor normal mi acaba korkuyorum öyle olunca

Adet ağrısı gibi ağrılar oluyor normal mi acaba korkuyorum öyle olunca
normal canim bende ilk ogrendiimde bi kac gun sanki adet olcakmsim gb sancim olmustu sonra gecio sonra zaman zaman yine o agrilari hissediosun cnk rahmin genislemeye baslio kanama olmadii surece korkmana gerek yok demisti doktorum ama sen yine de doktoruna gittiinde sor icin rahat etsin

tm cnm çok saol

hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Öncelikle gözünüzaydın.Allah'ım kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin.beş haftalık gibi.doktora gitmeniz çok önemli.daha önce kimyasal gebelik yaşadığınızı söyleyin.(bende yaşamıştım) size progestan ilaç ve iğne vurdurabilir düşmesin diye birde coraspirin günde bir tane ve folikasite devam diyebilir.ben bunları kullanmıştım.ama en iyi doktorunuz bilir.
Sak'ın ağır kaldırmak veya ev işi yapmayın bol bol Uzan'ın dinlenin.

Cook teşekkürler cnm aminnn Bende kimyasal gebelik yasadimdan dolayı hemEn gitmek istiyorum cnm çok Saol ilgin ve önerin için. Senin hamileliğin nasıl geçti

Cook teşekkürler cnm aminnn Bende kimyasal gebelik yasadimdan dolayı hemEn gitmek istiyorum cnm çok Saol ilgin ve önerin için. Senin hamileliğin nasıl geçti

Doktorun iyi ve ona güven duygun oluşursa iyi geçiyor.ben çok iyi bir doktor bulmuştum.daha önce'de düşük yaşadığımı söyledim.bana hemen iğne yaptırdı hafta da bir olan.sadece bir kez oldum.sonrasında progestan 200'lük verdi.sabah akşam içiyordum.Bunun yanında kan sulandırıcı iğne yada coraspirin veriyorlar.ben her gün coraspirin içtim. Ve folik asit.ama doktorumun önerisiyle imom diye folikasite var çok faydalı bebek için.(balık Yağı içeriyor )doğuma kadar onu içtim.(eczaneden alıyorsun 20 tl )

Oyle mi Saol cnm bgun kan testi istedi dr değerlere bakicak yükselme olması lazm sonra ilaç yazi cam dedi iki hafta sonrada ultrason a cagircam dedi inşallah değerler yukselir çok korkuyorum bi sorun çıkacak die sende bilirsin insan bir kere kaybetti mi sahiplenmeye korkuyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah allah herkese tattrsin bu duyguyu

Benim kesem 870de karindan flu gozlendi 2000 civarinda da net gördük yavrumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…