• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bi destek atın hanimlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kocdayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
267
139
18
Hanimlar agustos ayinda kimyasal gebelik gecirdim. Tekrar gebe kalmak istiyorum saglikli bir hamilelik icin neler yapilabilir?

Hanimlar agustos ayinda kimyasal gebelik gecirdim. Tekrar gebe kalmak istiyorum saglikli bir hamilelik icin neler yapilabilir?
Doktora gidip muayene olun. Bir tedavi plani çizilirse uygulayin. Buradaki bitki kürlerini doktora danismadan uygulamayin. Kimyasal gebeliği yakalamamak için de son adetin ilk gününü 1 sayarak 35. Günde test yapin.

Bende sizin gibi ağustosta kimyasal gebelik geçirdim. Pko olduğu için bende adetlerimde düzenli değil o yüzden simdilik kendimce sağlıklı şeyler tüketip bekliyorum insallah bebislerimiz olur 🤲🏻

Bende sizin gibi ağustosta kimyasal gebelik geçirdim. Pko olduğu için bende adetlerimde düzenli değil o yüzden simdilik kendimce sağlıklı şeyler tüketip bekliyorum insallah bebislerimiz olur 🤲🏻
İnsallah ya. Benim adetlerim duzenlidir sadece kimyasaldan sonra biraz degisti. Bı sıkıntım da yoktu şükür dokrtora gitmistim ama nedense olmuyor esimde de bi sıkıntı yoktu.

Back
X