bi derdim var:(

cemreliesen

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
7
0
16
Ankara
kızlar normal doğum yaptıktan 1kaç gün sonra 3 dikişim açıldı. Doğum yapalıda 2 ay oldu, fakat cinsel ilişki bana zulüm gibi gelmeye başladı. Benim gibi olan varmı aceba, bu daha ne kadar sürecek yada önerileriniz varmı?

Canim en iyisi bir Doktora gitmen yani cinsel iliski zulum gibi geliyor aci veriyorsa bence Doktora Git ve gidene kadar cinsel iliskiyi biraz ertele demekki yolunda olmayan birsey var. Gecmis olsun canim

Canim en iyisi bir Doktora gitmen yani cinsel iliski zulum gibi geliyor aci veriyorsa bence Doktora Git ve gidene kadar cinsel iliskiyi biraz ertele demekki yolunda olmayan birsey var. Gecmis olsun canim

aslında 40. gün kontrolünde 15 gün saonra tekrar gel iyileşmemiş demişlerdi, ama ben tekrar dikiş atmıcaklar nasılsa diye gitmedim

bazen vücudun yapısı gereği yaralar geç iyileşebilir..seninde öyle olmuş sanırım..ki asla ihmal etme tekrar doktora git. hatta bazen dikiş atarken normal vajina girişinden çok çok daha dar yapabiliyorlar buda cinsel ilişkiyi cok zorlaştırır ama tedavisi var dikişleri yeniliyorlar..böyle birseyde yapabilirler..sen durumun ciddileşmeden bence biran önce git.cinsellikte zorlamadan dolayı yırtılma olursa dikiş atmakta zorlaşır enfeksiyona kadar gider..geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…