bi bilen olmali

livalinda

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1.950
2.772
333
Kizlar internetten bi siteden telefon almak istedim.Almak istedigim telefonu uzun zamandir arastiriyorum ve heves ettim iyice.Bi anlik gafletle plus yerine duz modeli siparis etmisim ve malesef bunu telefon kutusunu acinca fark ettim.Telefonu elime dahi almadim iade islemi baslattim ve ertesi gun telefonu kargoya verdim.Site telefonu acilmis oldugu gerekcesiyle kabul etmedi bana gonderdi yine.14gun kosulsuz iade hakkim var ve ben bu telefonu kullanmadim,elime bile almadim.Site adi da vericem, hepsi burada deli oldum kizlar.Ariyorum ariyorum donen yok.Yine iade islemi baslattim ve gonderdim telefonu ama umudum yok ne yapmaliyim?

Açmadan önce kutuda plus yazmadığını farketmediniz mi
Biraz çetrefilli yine kabul edileceğini sanmıyorum.
Böyle büyük meblağ alışverişleri internetten yapmayı doğru bulmuyorum zaten ben.

Sitenin günahı yok , satışı yapan başkası sonuçta değil mı ? Ayrıca ürünü sipariş olarak gecmissiniz detaylıca kontrol ettikten sonra sipariş onaya basmanız gerekiyordu.. belki ürünü iade/değişim yapmadan önce firma ile iletişime geçip kendinizi ifade etmiş olsaydınz bir bakıma belki? Kutunun üstünde de plus olup olmadığı yazar, yani bu sizin hatanız :/

"Elektronik ürünlerin “Cayma Hakkı” dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün, orijinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürün ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilmemesi halinde iade talebi reddedilecektir.
Kurulumu servis tarafından yapılan ürünler için servis haricinde kutunun açılması veya kurulumunun servis haricinde yapılması durumunda iade alınmayacaktır."

Hata bende evet nasil bu kadar dikkatsiz davrandim ben de sasiyorum.Arada firma yok bu hespsiburada nin satisini yaptigi bi urun.Ilk etapta telefonun ekranindakini cikarmayin gonderin dediler.Gonderdim reddettiler.Aradim kargoya gidin orda acilmis geldi diye tutanak tutun dediler.Bi suru oynattilar.Sonra da doncez deyip deyip yanitsiz biraktilar.Neyse tesekkurler.Bana ders oldu.Daha dikkatli olurum ve bu siteden sakiz bile almam

kutusu açılmış telefon kullanmasanız bile direkt olarak ikinci el sayılır. bu bilenen bir şey sizin hatanız olmuş. olsun ilerde yenisini alırsınız eminim o telefonda güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…