• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.123
798
:9: bir bakmışız biz şişmişiz , yemeğe de doymuşuz :1: kararımızı verip zayıflamayı hayatımıza koymuşuz :8: :9: :9: :40:asıl konu başlığımız buydu ama sığmadı :1: :1:

evlendik muradımıza erdik peki ya sonra...:1: :1: şiştik de şiştik... işten eve koş yemek yap.:30: aaaaaaaa yemek kalmış ye.. saat kaç olursa olsun çay eşliğinde atıştır :1: spora başlayacağız de sonraaa aman salla :8: hem vakit mi var ki..:26: :24: eve gel yemek,bulaşık, çamaşır, ütü haaaa bir de eşe ilgi.. hani kendimize ilgi....:1: :1: yedikçe yedik şiştikçe şiştik ..artık buna dur dedik biz kafadarlar böyleyken :77:

images

böyle olmaya karar verdik :77:

images

:16: :16: :1: :1: :8: :8:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azimli üyeler :77:[/TD]
[TD]şuanki kilo /16.08.2013[/TD]
[TD]hedef kilo[/TD]
[TD]13.09.2013[/TD]
[TD]11.10.2013[/TD]
[TD]16.12.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dila[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]--------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]damlasu[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-----[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bircan[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkay[/TD]
[TD]55,8[/TD]
[TD]48[/TD]
[TD]53,8[/TD]
[TD]54[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslı[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]87,3[/TD]
[TD]85,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oranje[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]49[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD]58,2[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oya[/TD]
[TD]-----[/TD]
[TD]48[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]57,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehra[/TD]
[TD]57,8[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD]--------[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD]56,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]limon1988[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]51[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]55,4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eb0n2010[/TD]
[TD]58,6[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]----------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]o_ren[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD]--------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derya[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]62,4[/TD]
[TD]62,4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
süper bir topik olmuş:9::9:

hayırlısı olsun kızlar ben kilo vermesemde sizin sıkılaşma tavsiyeleriniz olursa onlardan yararlanmak isterim:16:

Hooop daliyorummm:122:
O zaman aksam yemegi itibariyle yediklerimizi yaziyoruz ve spor yapacaksak yaptigimiz sporlari :8: ben yarin sabah tartilip, olculerimide ölçüp öyle takop etmeyi düşünüyorum:31: tabii tartidan sonra sarsilmazsam :27:

:9: bir bakmışız biz şişmişiz , yemeğe de doymuşuz :1: kararımızı verip zayıflamayı hayatımıza koymuşuz :8: :9: :9: :40:asıl konu başlığımız buydu ama sığmadı :1: :1:

evlendik muradımıza erdik peki ya sonra...:1: :1: şiştik de şiştik... işten eve koş yemek yap.:30: aaaaaaaa yemek kalmış ye.. saat kaç olursa olsun çay eşliğinde atıştır :1: spora başlayacağız de sonraaa aman salla :8: hem vakit mi var ki..:26: :24: eve gel yemek bulaşık çamaşır ütü haaaa bir de eşe ilgi.. hani kendimize ilgi....:1: :1: yedikçe yedik şiştikçe şiştik ..artık buna dur dedik biz kafadarlar böyleyken :77:

images

böyle olmaya karar verdik :77:

images

:16: :16: :1: :1: :8: :8:
tebrik ederim şiir gibi bir açılış olmuş bende hooop daldım,size teşekkür kızlar,az ye az konuş az uyu:) hooop zayıflamışız.

Son düzenleme:
Selam Kızlar :3: Aslıcık :54: bitanesin :29: Topikimiz hayırlı olsun :nazar:

Bende yarın sabah kilomu yazacağım eğer İlkay gibi herhangi bir sarsılma olmaz ise ertesi sabahda bir gün önce sabahtan akşama neler yediğimi yazarım gerçekleri gördünçe de kendimi toparlamam uzun sürmez :16:

Hafta sonları giremem ama not edip ne yediğimi ne kadar su içtiğimide yazarım...

Tartılma günümüz olacak mı?

Bende yarın sabah kilomu yazacağım eğer İlkay gibi herhangi bir sarsılma olmaz ise ertesi sabahda bir gün önce sabahtan akşama neler yediğimi yazarım gerçekleri gördünçe de kendimi toparlamam uzun sürmez :16:

Hafta sonları giremem ama not edip ne yediğimi ne kadar su içtiğimide yazarım...

Benim evde tartı yok ama:50:

Evet her sabah gelip bi gun once neler yedik yazalim:31: cuma tartilma günümüz olsun :31: asli kilo yazmak istemiyor ama yazmak isteyenler yazsin :55:

kızlar bence ilk sayfaya çizelge hazırlayın şimdiki kiloyu ve hedef kiloyu göstersin ve hafta hafta tartılıp 1.2.3.ve 4. hafta kaçar gram verdiğinizi görün bence bu yöntem çok motive edici:34: 1 ay geçincede verilen kiloları gösteren bölüm yenilenir

İnşaAllah burda moral depolasak birşeyimiz kalmaz,topiği hazırlayan ve fikri ortaya atanlara arkadaşlar adına teşekkür ederiz:1:

kızlar bence ilk sayfaya çizelge hazırlayın şimdiki kiloyu ve hedef kiloyu göstersin ve hafta hafta tartılıp 1.2.3.ve 4. hafta kaçar gram verdiğinizi görün bence bu yöntem çok motive edici:34: 1 ay geçincede verilen kiloları gösteren bölüm yenilenir

Evet tablo fikri guzel:46: ticker mi yapsam diyordum ama surekli tickera bakmak istemiyorum :27:

Evet tablo fikri guzel:46: ticker mi yapsam diyordum ama surekli tickera bakmak istemiyorum :27:

aynen cnm ticker sanki hep yerinde sayıyormuş gibi geliyor insana tabloda her hafta kaçar gram verdiğinizi ya da vermediğinizi görürseniz dahada hırslanır insan:31: zaten bu topikin çok hızlı kilo vereceğine inanıyorum çünkü bizim kızlardan 100 ve üzeri kiloda olan kimse yok:16:ve ramazanda hepiniz oruç tuttunuz nefsinize hakimsiniz inanıyorum ben sizlere:52::46::46:

İşlerim o kadar yoğun ki bakamadım konu açıp gittim resmen :1:
gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :21:

ben bu akşam fırsat bulursam spor yapmak da istiyorum tablo fikri güzel ekleyebilirsem tabi :9: öğrenirim onu da.
sıkılaşmak adına call teyzemden yardım alacağım..
çikolata yok çok canım çekerse yarım yerim. kendimi kısmak istemiyorum sonrası daha kötü oluyor :27:
porsiyon küçültüp bol su ile bu iş bitecek :23:
dipnot :yemekten ziyade tatlıya olan zaafımdan böyleyim. :26::9:

bende geldimmmmmm 5 kilo fazlam varmış :14::14::14::14::14::14::14::14:

itiraf ediyorum düğünden sonra 3 ayda aldım 5 kilo :14::14::14::14::14: düğün günü 59 olan hüm şu an 64 :14::14::14::14::14:

vermem lazım :14::14::14::14::14:

evlilik sayfasında yaptığımız gibi liste yapalım herkes kilosunu ve hedefini yazsın onu her hafta yenileyelim... hangi gün olsun tartı günümüz

Back
X